Velkommen til Kjemisk institutt!

Velkommen til Kjemisk institutt! 

Kjemibygningen

Kjemisk institutt, foto: Elina Melteig

Er du en ny student? Da er du sikkert spent på hva som venter deg. Her er noen råd og tips. Ellers håper vi at du vil trives hos oss! Hvis du lurer på noe kan du henvende deg i resepsjonen eller snakke med studieinfo. 

Link til ofte stilte spørsmål

Fadderuken

Fadderuken starter i uke 33, 12. august. Mange opplever at det er nyttig å være med på fadderuka og at det er en god arena for å bli kjent med dine medstudenter. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å delta. Husk at de andre som regel er like spent som deg, så ikke vær redd for å ta initiativ til å snakke med andre. 

Les hele programmet for studiestart her:

Kjemi- og biokjemi

Materialvitenskap for energi- og nanoteknologi

 

Studentområdet

Studenter ved Kjemisk institutt har et eget område i vestfløyen som er holdt av til studentene. Her har alle mulighet til å sitte. Det finnes PC-rom og lesesal, og et lite kjøkken. 

 

Programseminar

Etter studiestart vil du få en invitasjon til å bli med på Programseminar. Programseminaret varer i to dager og finner sted på Sundvollen hotell. Reise og opphold er gratis. På dette seminaret blir du kjent med de andre studentene på programmet og studiekonsulentene vil også være der. Mer informasjon finner du under program for studiestart, programseminar.

 

Gjennom høsten vil det være mange populærvitenskapelige arrangementer som kan være nyttig og gøy å delta på. Følg med på nettsidene og infoskjermen i foajeen. 

 

På siden om livet rundt studiene finner du linker til studentforeninger og arrangementer rettet mot studentene. 

Hvis du er nysgjerrig på utveksling eller karrieremuligheter finner du linker til dette fra hovedsiden til studieprogrammet. 

 

Vel møtt!

Publisert 5. aug. 2019 15:25 - Sist endret 5. aug. 2019 15:25