English version of this page

Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: verden, linje, kart, gjøre.
Publisert 10. sep. 2021 12:05

Silisium har ti ganger høyere kapasitet enn anodematerialene som brukes i dagens litiumionebatterier for elektriske kjøretøyer eller bærbare enheter, men de har ikke mulighet for å gå like mange sykluser.

Published Aug. 27, 2021 10:16 AM

Are you a scientist working on health-related topics in the life science domain? Do you have an idea for a new solution or technology with innovation potential, but need help to take the next steps? Why not let UiO:Life Science’s two-year innovation programme SPARK Norway help you! The application deadline is 11 November 2021.

Bildet kan inneholde: shorts, anlegg, grønn, tre, t skjorte.
Publisert 13. aug. 2021 15:58

Mandag ønsker vi 11 000 studenter velkommen til Universitetet i Oslo. Det blir unntak for en meters- krav i undervisningen. På lesesaler og i arrangementene ved studiestart og ellers på campus opprettholdes en meters avstand.

studenter, bibliotek
Publisert 13. aug. 2021 12:32

Hvordan låner jeg, når er det åpent, har dere kopimaskin, og hvordan skaffer jeg meg pensum gratis? Her er svarene på alt du visste eller ikke visste at du lurte på.

Publisert 28. juli 2021 15:24

Nye og gamle studenter ønskes velkommen til studiestart på campus 16.august. – Vi ser fram til en høst med mye mer liv på campus, sier rektor Svein Stølen.

Bildet kan inneholde: fottøy, bagasje og vesker, bildesign, jakke, bag.
Publisert 2. juli 2021 13:56

– Vi er utrolig glade over å kunne åpne opp enda mer når studentene er på plass til nytt semester, sier rektor Svein Stølen etter å ha fått beskjed fra Kunnskapsdepartementet om at det kan planlegges for undervisning uten 1 meters avstand.

Student utenfor Covid-19 teststasjon på campus
Publisert 1. mars 2021 12:21

Tirsdag 2. mars kl. 10.00 starter SiO Helse koronatesting i stor skala av studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo. Alle som skal innom Blindern campus i løpet av de neste tre ukene blir oppfordret til å ta en hurtigtest én gang i uken.

studere realfag teknologi uio studier brosjyre informasjon
Publisert 1. feb. 2021 16:44

Kjenner du noen som vil du studere realfag og teknologi? Studietilbud ved MN 2021/2022 finner du i denne brosjyren.

Publisert 29. jan. 2021 15:17

Kjemi Grand Prix er over for denne gang og Sverre Løyland fra Teoretisk kjemi og Hylleraas-senteret vant publikumsprisen og dermed også vandrepokalen.

Publisert 14. jan. 2021 09:24

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 16. februar på Zoom! Du får høre inspirerende innlegg av administrende direktør Ingunn Midttun Godal i Mattilsynet, i tillegg til foredragsholdere fra DNV GL, AstraZeneca, Mowi, Norsvin og gründer Morten Isaksen fra Bio-Me.

Faddergruppe
Publisert 12. jan. 2021 11:55

Kjemisk institutt har også i år gleden av å lyse ut en stilling som fadderkoordinator for våre bachelor- og masterprogrammer. Vi søker deg som er god til å planlegge og motivert til å bidra til at nye studenter får den beste mulige starten på studiene. På Kjemisk institutt har vi tradisjoner for et godt faglig opplegg under fadderuka, og dette ønsker vi å videreføre.