English version of this page

Aktuelle saker

Student utenfor Covid-19 teststasjon på campus
Publisert 1. mars 2021 12:21

Tirsdag 2. mars kl. 10.00 starter SiO Helse koronatesting i stor skala av studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo. Alle som skal innom Blindern campus i løpet av de neste tre ukene blir oppfordret til å ta en hurtigtest én gang i uken.

studere realfag teknologi uio studier brosjyre informasjon
Publisert 1. feb. 2021 16:44

Kjenner du noen som vil du studere realfag og teknologi? Studietilbud ved MN 2021/2022 finner du i denne brosjyren.

Publisert 29. jan. 2021 15:17

Kjemi Grand Prix er over for denne gang og Sverre Løyland fra Teoretisk kjemi og Hylleraas-senteret vant publikumsprisen og dermed også vandrepokalen.

Publisert 14. jan. 2021 09:24

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 16. februar på Zoom! Du får høre inspirerende innlegg av administrende direktør Ingunn Midttun Godal i Mattilsynet, i tillegg til foredragsholdere fra DNV GL, AstraZeneca, Mowi, Norsvin og gründer Morten Isaksen fra Bio-Me.

Faddergruppe
Publisert 12. jan. 2021 11:55

Kjemisk institutt har også i år gleden av å lyse ut en stilling som fadderkoordinator for våre bachelor- og masterprogrammer. Vi søker deg som er god til å planlegge og motivert til å bidra til at nye studenter får den beste mulige starten på studiene. På Kjemisk institutt har vi tradisjoner for et godt faglig opplegg under fadderuka, og dette ønsker vi å videreføre.

Published Aug. 31, 2020 3:24 PM

Are you a scientist working on health-related topics in the life science domain? Do you have an idea for a new solution or technology with innovation potential, but need help to take the next steps? Why not let UiO:Life Science’s two-year innovation programme SPARK Norway help you! The application deadline was 12 November 2020.

glade ungdommer som samles på Fysikkbakken for semesterstart
Publisert 5. mai 2020 10:22

Ustrukturert, demotivert og eksamenstressa. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. Føler du på ensomheten av å sitte hjemme alene med bøkene foran deg er det råd å hente.

Publisert 6. mars 2020 12:25

Vil du være med på å lage en spennende fadderuke med sosiale aktiviteter og faglig innhold? Kjemisk institutt søker programfaddersjefer for fadderuka 2021. Bli med og skap god stemning på ditt program!