English version of this page

Aktuelle saker

• vintertur_anniespratt Gågruppe i vinter 21. jan. 2021 15:51

Trenger du en tur ut? Se et annet menneske? Luft i ansiktet, blod i beina og en liten samtale?

• colourbox3911672_ed Meld deg opp til Young Talents 2021 14. jan. 2021 09:24

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 16. februar på Zoom! Du får høre inspirerende innlegg av administrende direktør Ingunn Midttun Godal i Mattilsynet, i tillegg til foredragsholdere fra DNV GL, AstraZeneca, Mowi, Norsvin og gründer Morten Isaksen fra Bio-Me. Du vil også kunne delta på speed dating med bedrifter.

• mena-fadderuke507 Kjemisk institutt søker fadderkoordinator for studiestartuken 2021 12. jan. 2021 11:55

Kjemisk institutt har også i år gleden av å lyse ut en stilling som fadderkoordinator for våre bachelor- og masterprogrammer. Vi søker deg som er god til å planlegge og motivert til å bidra til at nye studenter får den beste mulige starten på studiene. På Kjemisk institutt har vi tradisjoner for et godt faglig opplegg under fadderuka, og dette ønsker vi å videreføre.

Arrangementer

• karriere_hjemmefra_2021_dette_kan_du Karriere hjemmefra: Dette kan du tilby arbeidsgiver 26. jan. 2021 12:00

Ønsker du å bli enda bedre på å sette ord på egen kompetanse? Bli med på vårt live webinar via Zoom, der våre veiledere vil vise deg en metode for hvordan du kan formidle din kompetanse til en fremtidig arbeidsgiver.

• paneldiscussion_covid19_draft3_ Panel discussion: How does COVID-19 affect early career researchers and what can we do about it? 27. jan. 2021 12:00

The pandemic, while still ongoing, has already had a dramatic impact on UiO activity and highlighted issues with implications that are yet to be fully grasped. This panel discussion is an attempt at opening up a UiO-wide conversation that will enable influential voices in the university research environment to share their experience and perspectives on this situation. Specifically, we will focus on:

• How does COVID-19 affect early career researchers?

• What are the institutions doing to mitigate the impact?

• What are foreseeable difficulties on the implementation of such measures?

• spark_logo_broad SPARK Norway Educational Forum: Business models, plans and business model canvas and other tools 27. jan. 2021 17:00

SPARK Norway Educational Forum are monthly open meetings organized by UiO:Life Science and SPARK Norway partners.

• joint-project-2161493_1920 Pedagogisk verksted: Hvordan studenter kan samarbeide digitalt 28. jan. 2021 14:15

I samarbeid med UiO:Helpdesk inviterer LINK til en serie digitale verksteder der du som underviser kan få støtte til å videreutvikle din bruk av de digitale mulighetene. Serien består av tematiske, enkeltstående verksteder slik at du kan plukke og mikse det som er interessant for deg. Foreløpig er fire verksteder klare for påmelding, men vi planlegger å tilby flere utover i semesteret.

• kjemi-grand-prix-650 Kjemi Grand Prix og Nobelforelesning 28. jan. 2021 17:00

Forskningsformidling har aldri vært viktigere - derfor har vi fremdeles Kjemi Grand Prix og Nobelforelesning i en pandemi-vennlig variant.