English version of this page

Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: verden, linje, kart, gjøre. På jakt etter neste generasjons batterier 10. sep. 2021 12:05

Silisium har ti ganger høyere kapasitet enn anodematerialene som brukes i dagens litiumionebatterier for elektriske kjøretøyer eller bærbare enheter, men de har ikke mulighet for å gå like mange sykluser.

• logo_spark_norway Call for SPARK Norway projects 27. aug. 2021 10:16

Are you a scientist working on health-related topics in the life science domain? Do you have an idea for a new solution or technology with innovation potential, but need help to take the next steps? Why not let UiO:Life Science’s two-year innovation programme SPARK Norway help you! The application deadline is 11 November 2021.

• Bildet kan inneholde: shorts, anlegg, grønn, tre, t skjorte. Klart for studiestart 13. aug. 2021 15:58

Mandag ønsker vi 11 000 studenter velkommen til Universitetet i Oslo. Det blir unntak for en meters- krav i undervisningen. På lesesaler og i arrangementene ved studiestart og ellers på campus opprettholdes en meters avstand.