English version of this page

Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: mikrofon, frakk, gest, talsperson, dress. UiO inviterer til Ubehagelige samtaler på Arendalsuka 2022 12. aug. 2022 00:00

Hvor bærekraftig er egentlig det grønne skiftet? Blir demokratiet en parentes i historien? Hva kan vi lære av Kina? Dette er noen av temaene som tas opp på UiOs program på årets Arendalsuke – under fellestittelen Ubehagelige samtaler.

• Bildet kan inneholde: gest, gul, rektangel, font, lykkelig. Kurs fra Bibliotek for medisin og realfag høsten 2022 1. aug. 2022 12:00

Vi tilbyr kurs i litteratursøking i PubMed, Web of Science og andre faglige databaser, kritisk vurdering av artikler, referansehåndtering, OA-publisering og forskerprofilering. Les mer om kursene og meld deg på via oversikten nedenfor.

• Nytt emne fra høsten 2022: I det nye emnet kan du lære mer om jordas utvikling , klimasystemet, bærekraft og om menneskelig påvirkning på klima og mulige tiltak. Det trengs ikke realfaglig bakgrunn for å søke emnet. Illustrajonsbilde: Colourbox.no Nytt emne om klima og bærekraft: naturlige prosesser og menneskets påvirkning 29. juni 2022 12:35

Er du interessert i å lære mer om klima, klimaendringer og hvordan mennesker må forholde seg til dette? Et nytt emne 'GEO1000 – Klima og bærekraft: Naturlige prosesser og menneskets påvirkning' starter opp ved Institutt for geofag nå i høst.

Arrangementer

• People talking. Innovation hangout #3 for academia and industry 8. sep. 2022 17:00

Welcome to the third Life Science Growth House innovation hangout – a new meeting place for academia and industry. This hangout is a collaboration with The Life Science Cluster. Topic: Competence in and beyond academia.

• The Norwegian Cancer Symposium 2022 14. sep. 2022 00:00

Sustainable cancer care using molecular tests - from a prostate cancer perspective

• SPARK Norway logo SPARK Norway Educational Forum 21. sep. 2022 17:00

SPARK Norway Educational Forum are monthly open meetings organized by UiO:Life Science and SPARK Norway partners.

• Bilde av Oslofjorden med fyrtårn i forgrunnen Er det håp for Oslofjorden? 29. sep. 2022 18:00

Livet i den 10 mil lange Oslofjorden er inne i en alvorlig krise. Vi tar opp den alvorlige situasjonen og diskuterer mulige løsninger.

• Picture of Sundvolden hotel PhD programme seminar 2022 10. okt. 2022 09:00

A two-day seminar for all PhD candidates enrolled in the Faculty's PhD programme throughout 2021 and 2022.