Kommende 5 dager

i dag jan.
Bildet kan inneholde: tegnefilm, produkt, tekst, linje, utklipp.
Tid og sted: 22. jan. 2021 10:0014:00, Zoom: Academic Writing Centre

Is it difficult to set aside time to write? The Academic Writing Centre arranges joint, structured “Shut Up & Write” sessions.

Bildet av kandidaten.
Tid og sted: 22. jan. 2021 13:1516:00, Zoom

MSc. Liv-Elisif Queseth Kalland at the Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis   « Ab-initio modelling and experimental study of order-disorder, hydration, and ionic conductivity of fluorite-related oxides » for the degree of Philosophiae Doctor.

26 jan.
Webinar med Karrieresenteret
Tid og sted: 26. jan. 2021 12:0013:00, Følg webinaret på Zoom

Ønsker du å bli enda bedre på å sette ord på egen kompetanse? Bli med på vårt live webinar via Zoom, der våre veiledere vil vise deg en metode for hvordan du kan formidle din kompetanse til en fremtidig arbeidsgiver.

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 27. jan. 2021 12:0013:30, Zoom

The pandemic, while still ongoing, has already had a dramatic impact on UiO activity and highlighted issues with implications that are yet to be fully grasped. This panel discussion is an attempt at opening up a UiO-wide conversation that will enable influential voices in the university research environment to share their experience and perspectives on this situation. Specifically, we will focus on:

• How does COVID-19 affect early career researchers?

• What are the institutions doing to mitigate the impact?

• What are foreseeable difficulties on the implementation of such measures?

Image may contain: Text, Font, Logo, Line, Brand.
Tid og sted: 27. jan. 2021 17:0019:00, Zoom

SPARK Norway Educational Forum are monthly open meetings organized by UiO:Life Science and SPARK Norway partners.

Tid og sted: 28. jan. 2021 14:1516:00, Zoomlenke kommer i epost

I samarbeid med UiO:Helpdesk inviterer LINK til en serie digitale verksteder der du som underviser kan få støtte til å videreutvikle din bruk av de digitale mulighetene. Serien består av tematiske, enkeltstående verksteder slik at du kan plukke og mikse det som er interessant for deg. Foreløpig er fire verksteder klare for påmelding, men vi planlegger å tilby flere utover i semesteret.

illustrasjonsbilde av Kjemi Grand Prix 28. januar 17.00
Tid og sted: 28. jan. 2021 17:0018:30, Foreløpig: Zoom

Forskningsformidling har aldri vært viktigere - derfor har vi fremdeles Kjemi Grand Prix og Nobelforelesning i en pandemi-vennlig variant.

Tid og sted: 29. jan. 2021 09:0010:00, Zoom!

UiODoc is ready for the year's very first PhD and Postdoc Breakfast Club! We hope you will join us in listening to Matthew Good's timely talk about his Digital Scholarship Center project and the increasingly important digital research.