Referat fra møtet 25.05.2018

Kl 10:15 - 11:45, Fysikkbygningen, fakultetsstyrerommet.

Til stede: Hans Didrick Birkeland Kruse (MNSU), Solveig Kristensen (MN), Hanne Sølna (MN), Yvonne Halle (sak 1, MN), Knut Mørken (MN), Marianne Jacobsen (MN, referat),

 

Sak 1: Studiekvalitetsmidler og dialogmøter, gjennomgang v/ Yvonne Halle MN

kl. 10:15 -10:50

Saken utsettes til møte i høstsemesteret fordi møtedeltager fra MNSU, Didrick, allerede er informert via Studieutvalget.

Sak 2: Studentmedvirkning - veien videre, v/ MNSU

kl. 10:50 -11:10

Det er kommet forslag fra fagutvalgene om bl.a. fagutvalgslederkurs, fellesordning for honorering av fagutvalgsledere og midler til å synliggjøre seg. Knut Mørken kom også med en ide å ha representanter fra hvert kull, og var villig til å pilotere dette på matematikkprogrammet. MNSU ønsker en gjennomgang med fakultetet i forhold til støtte.

Det ble bestemt at en arbeidsgruppe skal se på forslag og innspillene fra studentmedvirkningsseminaret i mars, og i etterkant, og utarbeide et notat med konkrete forslag, føringer og maler. Arbeidsgruppen består av Didrick og en studentrepresentant til, og Knut og Marianne fra MN-fakultetet. 
Didrick sender Marianne innspill fra fagutvalgene, og navn til den andre studentrepresentanten som skal være med i arbeidsgruppen. Marianne prøver å få til et første møte før sommerferien.

Sak 4: Mulig status/ info fra fakultetet om store studiesaker- og prosesser.

Kl. 11:10-11:30

Ingen saker (Didrick er informert via Studieutvalget).

Sak 3: Eventuelt

kl. 11:30 -11:45

Ingen egne saker til eventuelt.

Det ble diskutert litt rundt saker som har vært tatt opp i Studieutvalget.

Ny strategi for fakultetet vil komme snart.

Rapporten" AV-standardisering og drift av MNs auditorier" gir forslag og anbefalinger til dekanat om hvordan fakultetet bør standardisere og drifte fakultetets auditorier.

Publisert 1. juni 2018 10:59 - Sist endra 1. juni 2018 11:00