STUT-/STUA-møte 13. desember 2017

Til stede: Studieutvalget pluss alle studieadministrative ved MN

Sak

Tema

Sakspapirer

1 – Orienteringer

Neste STUT-møte blir onsdag 10/1.

 
2 – "Utdanningsrikets tilstand" Studiedekanen orienterte om «utdanningsrikets tilstand» med særlig fokus på hva som har skjedd det siste året. Viktige milepæler er lansering av nye BA-program, nye opptakskrav fra H18 og etablering av UiOs nye læringssenter LINK. Se presentasjon i høyre marg. Utdanningsrikets tilstand
3 – Programseminaret

Ilan Dehli Villanger presenterte programseminaret med tall og tilbakemeldinger fra høsten 2017. Se presentasjon i margen. 

 

4 – Gladsaker fra utdanning

Det nye rektoratet ønsker å bli kjent med miljøer som prioriterer utvikling av undervisning og læringsmiljø. I en epost har rektoratet etterlyst gladsaker fra utdanning (se lenke fra rektors blogg i høyre marg). Vi ba derfor om at instituttene på møtet melder inn minst 1 gladsak/solskinnshistorie fra utdanning på eget institutt.

Instituttene rapporterte om gladsaker innenfor utdanning på sine respektive institutt. Andreas Tandberg og Hanne Sølna noterte sakene og videresender en liste til rektoratet.

Solskinnshistorier om utdanning
5 – Taggeord samordna opptak

Dette er en oppfølgingssak angående søkerord knyttet til de ulike studieprogrammene hos Samordna opptak (se referat fra 22/11). Fra en liste med bestemte ord kan vi velge inntil 3 søkeord per studieprogram. Flere av instituttene opplever det som begrensende med bare 3 søkeord per program, og MN har sendt et notat til sentralt UiO-hold hvor vi etterlyser muligheten for å kunne legge inn flere søkeord per program og eventuelt åpne opp for nye søkeord.

Uansett må programmene sikre at programsidene inneholder god informasjon. Det er ennå uvisst om vi får tilslag på de ønsker vi fremfører i notatet.

6 – Instituttkvarteret

Det ble ikke meldt saker  til instituttkvarteret.

 
Publisert 5. jan. 2018 13:44 - Sist endra 5. jan. 2018 13:44