STUT-møte 5. mai 2021

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1:

Studiekvalitetsmidler

Yvonne Halle orienterte om prosess og tildelinger for Studiekvalitetsmidlene og CCSE-midlene 2021. Se presentasjon i høyre marg. I margen ligger også en Excel-oversikt over tildelingene, sammendrag av søknadene, hvem som har søkt osv.

Studiekvalitetsmidler 2021

Tildelingsoversikt

Sak 2: Overbooking og studieplasser Helen Michele Nylænder, seksjonssjef ved MNs økonomiseksjon, presenterte KDs nasjonale finansieringsmodell og den interne fordelingsmodellen ved UiO. Se presentasjon i margen. Vi understreker at tallene i presentasjonen er et øyeblikksbilde fra 2020, og ny økonomimodell er under utvikling ved UiO. Finansieringsmodell 2020
Sak 3: Forside eksamen V21

Dette er oppfølging av sak fra STUT-møte 28/4. Forsidemalen har siden sist vært diskutert i STUTs Teams-rom. Tone F. Gregers (KURT) la frem nytt utkast til forside-mal i Inspera for V21. Tone tok imot innspill fra utdanningslederne.

Vi understreker at dette er en mal, der enkeltinstitutt ev. kan velge vekk informasjon som ikke er relevant.

I diskusjonen som fulgte, kom det frem at det studentene ikke tidligere har vært klart hvilke regler som gjelder for samarbeid. 

Forsidemalen blir etter STUT ferdigstilt av arbeidsgruppen og oversatt til engelsk. Malen vil bli sendt til utdanningslederne så raskt den er klar. Det vil også komme informasjon om hvordan vi informerer studentene om forsidemalen slik at de kan se den allerede nå og forberede seg på hva som gjelder under eksamen.

 
Sak 4: Thon-priser og pris for bærekraftig masteroppgave

Olav Thons pris for fremragende undervisning innen naturvitenskap og medisin 2022 er utlyst. De som har forslag til kandidater, kan sende disse til Knut innen begynnelsen av juni. 

UiO utlyser pris for de tre beste masteroppgavene knyttet til FNs bærekraftsmål. Fakultetet skal foreslå to kandidater – en mann og en kvinne – og kan foreslå en tredje kandidat fra et av sentrene våre. Vi vil be instituttene nominere aktuelle kandidater innen mandag 5. juli. Se utlysningsbrev i margen.

Master bærekraft

 

Publisert 12. mai 2021 15:44 - Sist endra 12. mai 2021 15:44