print logo

Forsiden Ifi

Studier

Finn emner

Finn pensumlister, forelesningstider og notater

Logg inn på Devilry 

Forskning

Aktuelt

 • smart_sculpture. Ung digital kultur skal gjøre byene smartere 17. des. 2014 22:27

  UiO-forskere og Oslo Barnemuseum vil skape et levende digitalt bilde av byen sett gjennom unges øyne. Dette er en del av et nytt stort EU-prosjekt som skal få unge til å delta mer i det kulturelle livet.

 • dsc_0441 Teknologen i den syvende himmel 13. des. 2014 14:52

  Tone Bratteteig følger sjelden oppskriftene slavisk. Hun vil skape ting selv - enten det er matretter, strikketøy eller utedoer. Når det gjelder IT-verktøy er hun mest opptatt av at brukerne skal like det hun utvikler for dem.

 • Fem nye endringsmiljøer er plukket ut 9. des. 2014 10:29

  Andreas Austeng fra DSB-gruppen skal lede det nye endringsmiljøet Medima som skal forske på teknikker for bildedannelse og bildeanalyse for anvendelse innen medisin.

I media

 • Nav-sjefen på it-kurs 17. des. 2014 23:08

  Computerworld: — Det er nødvendig for ledere å ha en grunnleggende forståelse for strategisk it, mener professor Lars Groth.

 • Utdatert mobilnettsikkerhet 17. des. 2014 22:46

  Aftenposten debatt: Professor Audun Jøsang skriver om at sikkerheten i mobilnettet er utdatert. Dessverre måtte man i 3G og 4G ta hensyn til bakover-kompatibilitet, slik at moderne mobiltelefoner som kjøpes i dag også er istand til å kommunisere over 2G, og det er nettopp her svakheten ligger.

 • Ekspert mener teleselskapene har vært for sløve med sikkerheten 17. des. 2014 22:31

  Overvåkingssaken i Aftenposten: Professor Josef Noll som er ekspert på mobilnett, trådløse systemer og sikkerhet, mener at det vil være svært lett å lage en algoritme som gjør at basestasjonene oppdager falske basestasjoner i mobilnettet.

Personer

Finn ansatte og studenter

IFI i sosiale medier