Aktuelle saker

• Nå skal studentene våre få trene seg gode på kommunikasjon 12. apr. 2019 13:23

Studentene våre følte seg dårlig forberedt på den virkeligheten som møtte dem ute i praksis. Det tok vi på største alvor, og derfor har vi opprettet et treningsapotek til dem.

• apning-lm-geo-farm-mus-507px Nytt flott læringsmiljøsenter opna i ZEB-bygninga 1. feb. 2018 16:23

Det nye læringsmiljøsenteret for studentar i geofag, farmasi og musikkvitskap vart i dag formelt opna av Solveig Kristiansen, prodekan studier ved MN-fakultetet. Med dette får studentane heilt nye flotte lokaler med lesesalsplassar, kollokvierom, og framføre alt ein plass å møtast.

• bm-507j PharmaSafe med invitert leder i British Medical Journal 10. okt. 2017 14:11

British Medical Journal (BMJ) er et av verdens eldste og mest innflytelsesrike medisinske fagfellevurderte tidsskrifter. Å bli invitert til å skrive leder der skjer slett ikke hver dag for norske forskere.