English version of this page

Velkomstuke for nye masterstudenter

I velkomstuka får du viktig informasjon om ditt nye studieprogram, og du får muligheten til å bli kjent med dine medstudenter og ditt studiested. Deler av velkomstuka vil være obligatorisk.

Fysikkbygget

En uke før ordinære forelesninger, starter semesteret med en Velkomstuke for nye studenter ved Fysisk institutt. Her får du viktig informasjon om programmet ditt, og du vil møte programkoordinatoren din, kontaktpersonen til studieretningen din og medstudenter. Du vil få hjelp til registrering av emner og vil bli introdusert for instituttet og universitetet. Et bibliotekskurs vil lære deg om regler for juks og referering, og du får mulighet til å bli kjent med dine nye medstudenter.

På grunn av situasjonen med koronavirus, vil velkomstmøtet mandag 10. august være digitalt, mens det blir fysiske møter fra tirsdagen av. Vi vil dog legge til rette for at de som ikke har anledning til å møte, i så stor grad som mulig kan delta digitalt. 

En videohilsen fra programkoordinatorene.

Avhengig av hvilket studieprogram du skal begynne på, vil ukesplanen være litt forskjellig, så sjekk hva som gjelder for studieprogrammet og studieretningen du skal begynne på.

Obligatorisk møte med studieretningene finner sted mandag 10. august og tirsdag 11. august.

 

Ukeprogram for de forskjellige programmene:

Computational Science - Studieretningene Materials Science og Physics:

Bildet kan inneholde: tekst, font, linje, design, parallell.

Elektronikk, informatikk og teknologi:

Ukeplan for ELITE

Fysikk:

Bildet kan inneholde: tekst, grønn, linje, font, parallell.

 

Praktisk informasjon for nye masterstudenter ved Fysisk institutt. 

Arrangør

Fysisk institutt
Publisert 27. juni 2019 15:32 - Sist endret 10. aug. 2020 07:31