Anaconda

Anaconda er en distribusjon av programmeringsspråket Python som inkluderer massevis av Python-pakker som er relevant for emner som i IN1900.

Anaconda er et populært verktøy til for å programmere Python når du skal bruke mange pakker og trenger god kontroll over hvilken versjon av disse pakkene hvert prosjekt bruker. Det er også anbefalt til bruk i IN1900. Du kan laste ned Anaconda gjennom deres nettsider.

Publisert 11. aug. 2016 10:22 - Sist endret 14. mai 2020 10:34