En videosamtale med kjemistudenter!

Steven og Ilan tok en prat med studenter om disse rare dagene. 

Bildet kan inneholde: tegnefilm, illustrasjon, hånd.

I disse dager er det jo "lov" å være litt skjermavhengig!

Hei dere! 

Det er jo litt rare dager for tiden, og det er viktig at vi alle prøver å justere oss etter forholdene. Som nevnt i min forrige bloggpost, prøv å ordne rutiner i hverdagen, og prøv også å få litt fysisk aktivitet! Dette kommer til å ordne seg, og vi på instituttet og fakultetet jobber hardt for å få til at studieløpet skal bli så lite berørt av dette som mulig. Nå som vi har kommet så godt i gang med det digitale, kommer masse til å ordne seg, av forelesninger og kollokvier. Vi jobber også nå med å finne gode løsninger for hvordan "ta igjen" laboppgaver når dørene igjen åpnes til Kjemisk Institutt. Studenter på Kjemisk Institutt kan også nå meg på 97010953. Det er hyggelig å prate med dere, så slå på tråden hvis dere vil prate om noe dere lurer på eller er bekymret for! 

Takk til Melika Kashani, Keerthana Balashankar og Vivian Nhu Y Cao (Kjemisk Fagutvalg) for at de ble med på videoen. Ilan Dehli Villanger er også en flott fyr å prate med, og han er prosjektleder på ForVei-UiO. Dette er en flott ressurs hvis du trenger noen å prate med.

Emneord: Studier, kjemi, korona, ForVei Av Steven Ray Wilson
Publisert 20. mars 2020 15:28 - Sist endret 27. apr. 2020 14:14
About-image

Denne bloggen

Professor Steven Ray Wilson er utdanningsleder på Kjemisk Institutt, Universitetet i Oslo. Steven er veldig glad i jobben sin, da han får samarbeide med engasjerte studenter og verdensledende forskere, alt på en gang. Steven er også en prisvinnende foreleser, og spiller i rockeband på fritiden.