Stevens blogg om kjemi og studier

Bildet kan inneholde: design, ansiktshår, skjegg, tartan.

"Hvor kan jeg studere kjemi"? Kjemisk Institutt på UiO tilbyr en solid og jobb-relevant utdanning hvor Steven Ray Wilson (bilde) jobber som utdanningsleder.

Hva er kjemi? Kjemi er en av de viktigste fagfeltene vi har, fordi det er kjemi overalt! Fra cellene i kroppen vår, og ut til universet. Jeg er så heldig at jeg er utdanningsleder på Kjemisk Institutt på Universitetet i Oslo. Med meg på laget er prisvinnende forelesere som er internasjonalt ledende forskere. Og masse flotte studenter!

Her blogger jeg om kjemi, studier, hva jobber en kjemiker med, og masse annet.

Publisert 9. juli 2020 10:57

Det er på tide å si dette på en norsk kjemi-side: føkk rasisme, og føkk diskriminering. Alexander og Steven deler meninger rundt dette. Påvirker disse utingene også vitenskap?  

Publisert 12. feb. 2020 09:30

Siden kjemi står så sentralt i vårt samfunn får kjemikere seg jobb innenfor svært mange områder, for eksempel batteriteknologi, miljøarbeid, sykehus og legemiddelutvikling.  

About-image

Denne bloggen

Professor Steven Ray Wilson er utdanningsleder på Kjemisk Institutt, Universitetet i Oslo. Steven er veldig glad i jobben sin, da han får samarbeide med engasjerte studenter og verdensledende forskere, alt på en gang. Steven er også en prisvinnende foreleser, og spiller i rockeband på fritiden.