Bokprosjektverksted: Hvordan søke penger til bokskriving

Har du en plan, ide eller drøm om å skrive en faglitterær bok? I dette verkstedet får du vite hvordan du skriver en god prosjektsøknad for å få midler til bokskrivingen, og du får tips til hvordan du kan utvikle ditt eget bokprosjekt. 

Hvert år deler Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO) ut prosjektmidler til sakprosaforfattere, og i Formidlingsforum på MN ønsker vi at flere av fagpersonene på fakultetet vårt skal få muligheten til å nå ut med sin kunnskap gjennom bøker. Derfor vil vi bruke dette verkstedet til å gi tips og råd om hvordan man skriver en god prosjektsøknad, og snakke om hvordan man kommer i gang og arbeider med bokprosjekter. 

Verkstedet egner seg for skriveinteresserte forskere og andre fagpersoner på MN-fakultetet, fra dem som bare såvidt har begynt å tenke på muligheten til å skrive bok, til dem som allerede har skrevet flere bøker. Vi har alle noe å lære fra hverandre. 

I påmeldingen til verkstedet vil vi spørre om hvilken erfaring du har med skriving, og hvor langt du eventuelt har kommet i å planlegge ditt prosjekt. Dermed kan vi tilpasse det endelige programmet til dem som deltar. 

 

Verkstedet foregår fra 9 til 12, og avsluttes med lunsj (serveres) fra 12 til 13. 

Programmet holdes på norsk. 

Vi forbeholder oss muligheten til å avlyse verkstedet ved for få påmeldte.

 

Klikk her for påmelding (frist 5. februar)

Verkstedet ledes av Anja Røyne fra KURT og Henrik Svensen, som har lang erfaring i å vurdere prosjektsøknader for NFFO, fra Institutt for Geofag. Kontakt Anja om du har spørsmål. 

Arrangør

KURT og Realfagsbiblioteket
Emneord: kompetanseutvikling, ansatte, foredrag, presentasjoner
Publisert 7. des. 2023 15:53 - Sist endret 19. jan. 2024 10:43