Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: dyr, ansikt, nese, barn, organisme. Søk om støtte til utvikling av emner innen livsvitenskap 13. jan. 2022 13:27

Institutter og fakulteter ved UiO kan søke UiO:Livsvitenskap om støtte til å utvikle tverrfaglige bacheloremner innen livsvitenskap. Søknadsfristen er løpende.

• thon-utdeling-2018 Priser fra Olav Thon Stiftelsen 13. jan. 2022 09:13

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser for 2022. Førstelektor Tone Fredsvik Gregers ved Institutt for biovitenskap ble tildelt pris for fremragende undervisning og prof II Anders M. Dale ved Institutt for klinisk medisin ble tildelt den internasjonale forskningsprisen.

• Bildet kan inneholde: øre, væpne, halsbånd, hånd, service. Meld deg på Young Talents 2022 13. jan. 2022 07:16

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 15. februar!