Aktuelle saker

• lswc2 Life Science Writing Club 22. okt. 2019 15:00

Welcome to the Life Science Writing Club! Join in for a chance to meet other researchers in the life sciences - and get some writing done!

• hentpersonbilde Dr. polit. Liv Langfeldt (NIFU): Studier av ‘forskningskvalitet’ - en inngang til å forstå interaksjon mellom politikk og vitenskap 23. okt. 2019 14:15

Liv Langfeldt kommer til Forum for vitenskapsteori. Langfeldt er Forsker 1 ved NIFU og leder for Centre for Research Quality and Policy Impact Studies (R-QUEST). Hun har en dr.polit.-grad fra Universitet i Oslo og forsker på blant annet på forsknings­politiske virkemidler og fagfellevurdering. På seminaret vil hun presentere et rammeverk for å studere forskningskvalitet, som samtidig sikter mot å forstå skjæringspunktet mellom politikk og vitenskap. Temaet blir også belyst empirisk, med data fra ulike fagfelt.

Seminaret er åpent for alle!

• cuttingedge Cutting Edge Festival 24. okt. 2019 08:45

We are committed to demonstrate how science, technology and innovation shape our future life, economy, industry and society.

Welcome to Norway's largest technology festival!