Aktuelle saker

• UiO løfter studietilbudet til nye høyder 25. juni 2022 18:15

Høsten 2023 starter universitetet opp et nytt masterprogram i romsystemer.

• Bildet viser Ana Tavara, overingeniør, NCMM, Camila Esguerra, gruppeleder NCMM, og Marianne Hiorth, professor Farmasøytisk institutt. Omvisning på byggeplassen 24. juni 2022 06:56

De som har passert byggetomta til det nye livsvitenskapsbygget i Gaustadbekkdalen har nok lagt merke til at det er full aktivitet på byggeplassen for tiden. Syv høye kraner tårner opp i lufta og anleggsmaskiner er i full drift. Enkelte UiO-ansatte har fått mulighet til å komme innenfor gjerdene for å ta arbeidene i nærmere øyesyn.

• Bildet kan inneholde: helsepersonell, gest, sykepleier, hvit kåpe, medisinsk prosedyre. Sommerstudent bidrar til å bringe historiske planter til nytt liv 24. juni 2022 06:51

Nathalie Frosthammer studerer ved Institutt for biovitenskap, i sommer er hun en av 40 studenter som deltar i et forskningsprosjekt med stipend fra UiO:Livsvitenskap.