Aktuelle saker

• trond-helge-torsvik-350px GEO-professorer fra UiO på global liste over mest siterte forskere 22. nov. 2019 11:14

Professor i geofysikk Trond H. Torsvik fra CEED og Institutt for geofag, og professor II i meteorologi Michael Schultz, GEO og Meteorologisk institutt er på Web of Science Groups liste over de mest siterte forskerne i verden. Listen er basert på siteringer av 1 % topp-artikler etter fagfelt for 2008-18.

• tildelinger_aapen_utlysning_605_245 Tildelinger gjennom UiO:Livsvitenskaps åpne utlysning 19. nov. 2019 11:41

Kjernefasiliteter som skal posisjonere seg fram mot det kommende Livsvitenskapsbygget; Senter for bioinformatikk; The Lancet One Health Commision, som ledes av Senter for global helse; og HALOS (Hanseatic League of Science – interconnecting infrastructures for life science research and innovation) er noen av tiltakene som har fått støtte fra UiO:Livsvitenskap etter åpen søknad.

• giuliaiciam2 Giulia Di Nunno mottok ICIAM Su Buchin Prize. 18. nov. 2019 10:10

Under finner du bilder fra seremonien der Giulia mottar prisen fra den Spanske kongen.

The 2019 ICIAM Su Buchin Prize is awarded to Giulia Di Nunno , for her long-lasting record of actively and efficiently encouraging top-level mathematical research and education in developing African countries