Aktuelle saker

• 0-(2)_anders-johansson.png Anders skal løse klimautfordringer med datakraft 16. aug. 2019 08:00

Med en brennfersk master i lomma drar UiO-studenten Anders til Harvard for å ta doktorgrad gjennom Aker Scholarship. Der skal han bruke datasimuleringer til å utvikle ny batteriteknologi.

• REAL kake Åsmund Victoria Cathrine foto Hilde Omberg Lansering av ressurs for undervisningsplanlegging 15. aug. 2019 15:05

Nye nettsider om undervisingplanlegging med aktiv læring ble lansert med foredrag, filmvisning og kake!

• vegard-tavla Hjerneforsker på langrennsski  14. aug. 2019 14:40

For Vegard Vinje er det to ting som gjelder: hjerneforskning og langrennsski. Med en mastergrad i mekanikk er dette ingen sak å kombinere i hverdagen, til tross for at han gjerne går to timer på ski hver dag.

• photo_khelik Disputation: Ksenia Khelik 20. aug. 2019 13:15

M.Sc. Ksenia Khelik at the Department of Informatics will be defending her dissertation for the degree of PhD:

"Improved computational approaches for genome assembly accuracy assessment and error correction"

• kylling_small Disputas: Jonas Irgens Kylling 21. aug. 2019 13:15

M.Sc. Jonas Irgens Kylling ved Matematisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.

Calculations of Motivic Invariants

• img_7992 Disputation: Murhaf Fares 23. aug. 2019 14:15

M.Sc. Murhaf Fares at the Department of Informatics will be defending his dissertation for the degree of PhD:

“Noun–Noun Compound Analysis: A Holistic Perspective”