Aktuelle saker

• montoya_top The first rule about impostor experience is: you talk about impostor experience 2. apr. 2020 21:54

Have you ever felt like you don't belong? That you are "faking it 'til you make it"? Or sometimes even feel like you will never “make it”?

• inven2-idepriseen-2020-660 Ekstraordinær idékonkurranse! 2. apr. 2020 15:04

Inven2 arrangerer nå en ekstraordinær idékonkurranse på grunn av den pågående pandemien. Er du student eller ansatt ved Universitetet i Oslo eller i Helse Sør-Øst og har en god idé til et innovativt produkt eller tjeneste? Da kan du bli med på Idéprisen og vinne 100.000 kroner, rådgivning og hjelp til å ta idéen videre ut i markedet.

• jemidtbo Jørgen leverer data til Folkehelseinstituttets korona-modell 2. apr. 2020 10:22

-Plutselig ble jobben min hyperaktuell. Fysiker Jørgen Eriksson Midtbø jobber i Telenor og leverer mobildata for hvordan folk beveger seg til en modell for smittespredning av koronavirus.

Arrangementer

• Informasjonsmøter om masterstudier ved Matematisk institutt 7. apr. 2020 00:00

Er du usikker på hvilket masterstudium du vil søke på, eller bare har lyst til å høre litt mer om masterprogrammene som tilbys ved Matematisk institutt? Vi inviterer til informasjonsmøter – nå på Zoom.

• popvit2020web PopVit: Katharina Vestre, 9 måneder på 9 minutter og dyrequiz 7. apr. 2020 12:15

PopVit fra stua er en serie korte populærvitenskapelige direktesendinger på Facebook. Temaer som kan virke vanskelige å forstå blir her gjort underholdende og forståelige.

• olja-bilde(1) Disputation: Olja Dordic 15. apr. 2020 00:00

Doctoral candidate Olja Dordic at the Department of Physics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis

"Charged dihadron azimuthal correlations in pp and Pb-Pb collisions, measured with the ALICE detector"

for the degree of Philosophiae Doctor.