Aktuelle saker

• livsvitenskapsbygget_2021_ratio_kvant_1_1000x560 Nytt innhold, nytt byggeprosjekt 18. juni 2021 08:24

Oslo universitetssykehus (OUS) får nye forsknings- og laboratorielokaler i Livsvitenskapsbygget, som Statsbygg oppfører for Universitetet i Oslo (UiO). Det ble klart etter styrevedtak hos Helse Sør-Øst (HSØ) 17. juni.

• studio-660 Podkast: Skeive: - Det handler om retten til å eksistere 16. juni 2021 13:44

- Opplever du at du eksisterer dersom ingen anerkjenner din eksistens, spør Nils- Erik Flatø som er fylkesleder i Oslo og Viken FRI, foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

• naturfagetsfremtid Podkast: Hvorfor trenger vi naturfag i skolen? 15. juni 2021 09:38

Norske ungdomsskoleelever gjør det dårligere i naturfag nå enn tidligere, også sammenlignet med våre nordiske naboland. Mange ingeniører har bidratt til store fremskritt i samfunnet. Trenger vi andre å lære naturfag, er det egentlig så viktig?

Arrangementer

• kulturplantenes-ville-slektninger-nettside-liggende Utendørs utstilling: Kulturplantenes ville slektninger 20. apr. 2021 00:00

Utstillingen «Kulturplantenes ville slektninger» handler om hvordan vekster som villeple og vill kål kan hjelpe oss i kampen mot sykdommer, klimaendringer og miljøtrusler.

• Mastereksamen: Martine Tan 23. juni 2021 13:00

Tittel:

Computational barriers in statistical estimation and reconstruction

Can solutions to the LASSO be computed?

• ellingsrud_big Disputation: Ada Johanne Ellingsrud 23. juni 2021 13:15

Doctoral candidate Ada Johanne Ellingsrud at the Department of Mathematics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis Computational modelling of electrodiffusion and osmosis in cerebral tissue for the degree of Philosophiae Doctor.