Alle arrangementer ved MN

Kommande 5 dagar

22 okt.
Image may contain: Red, Pink, Peach, Material property.
Tid og stad: 22. okt. 2019 15:0018:00, Niels Henrik Abels hus, Room 209

Welcome to the Life Science Writing Club! Join in for a chance to meet other researchers in the life sciences - and get some writing done!

23 okt.
Photo: NIFU
Tid og stad: 23. okt. 2019 14:1515:30, Georg Sverdrups hus Undervisningsrom 3

Liv Langfeldt kommer til Forum for vitenskapsteori. Langfeldt er Forsker 1 ved NIFU og leder for Centre for Research Quality and Policy Impact Studies (R-QUEST). Hun har en dr.polit.-grad fra Universitet i Oslo og forsker på blant annet på forsknings­politiske virkemidler og fagfellevurdering. På seminaret vil hun presentere et rammeverk for å studere forskningskvalitet, som samtidig sikter mot å forstå skjæringspunktet mellom politikk og vitenskap. Temaet blir også belyst empirisk, med data fra ulike fagfelt.

Seminaret er åpent for alle!

Fleire kommande arrangement

Bildet kan inneholde: tekst, grafisk design, reklame, plakat, font.
Tid og stad: 24. okt. 2019 08:4517:00, Forskningsparken

We are committed to demonstrate how science, technology and innovation shape our future life, economy, industry and society.

Welcome to Norway's largest technology festival!

Bildet kan inneholde: fugl, nebb, nattergal, wren, songbird.
Tid og stad: 24. okt. 2019 12:1513:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Velkommen til foredrag ved Camilla Lo Cascio Sætre, stipendiat ved Centre for Ecological and Evolutionary Synthesis.

Tid og stad: 24. okt. 2019 13:15, Kjemibygningen: Auditorium 1

MSc Sarmad W. Saeed at the Department of Chemistry is defending the thesis Defect chemistry of heterointerfaces in ion conducting oxides for the degree of Philosophiae Doctor.

Kristoffer Aalstad. Foto: Privat
Tid og stad: 24. okt. 2019 13:15, Auditorium 1, Geologibygningen

Ph.d.-kandidat Kristoffer Aalstad ved Institutt for geofag, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, vil forsvare avhandlingen "Ensemble-based retrospective analysis of the seasonal snowpack" for graden Philosophiae Doctor.

Bildet kan inneholde: neon, neon skilt, elektronisk skilting, font, vis enhet.
Tid og stad: 25. okt. 2019 10:0311:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Endelig er det fredag - og det betyr at Abels tårn har sending fra Realfagsbiblioteket.