Alle arrangementer ved MN

Kommande 5 dagar

i dag juli
Tid og stad: 2. juli 2020 09:15, Eksamen gjennomføres digital i zoom

Age sensitivity and effects in A/J APC Min/+ mice (Mus musculus) after exposure to Azoxymethane, a potent carcinogen

Webinar med Karrieresenteret
Tid og stad: 2. juli 2020 12:0013:00, Følg webinaret på Zoom

Lær å skrive søknad og CV uten å gå hjemmefra!

photo of the candidate
Tid og stad: 3. juli 2020 09:00, Zoom

Doctoral candidate Anna Kristine Fæhn Follestad at the Department of Physics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis "Forecasting Space Weather Effects on GNSS Systems" for the degree of Philosophiae Doctor.

Tid og stad: 3. juli 2020 10:00, Eksamen gjennomføres digital i zoom

The Biodiversity of Mud Dragons (Kinorhyncha) in the Fjords of Møre og Romsdal, Norway

Fleire kommande arrangement

Intervjukurs med Karrieresenteret
Tid og stad: 8. juli 2020 12:0013:00, Følg webinaret på Zoom

Bli med på Zoom-webinar om jobbintervjuet og få et bedre innblikk i intervjusituasjonen! På dette webinaret lærer du do's and don'ts for et jobbintervju.

Tid: 21. juli 2020 09:00

Bioimpedance Microelectrode Array in CMOS Technology

Image may contain: Asphalt, Lane, Transport, Mode of transport, Road.
Tid og stad: 3. aug. 20204. aug. 2020, Gaustadalléen 30D: Møterom 420

This PhD-course, offered by the Centre for Gender Research, gives an introduction to Institutional Ethnography (IE). It will explore core concepts of IE, and engage with methodological tools and procedures for exploring organised social interaction.

THIS PHD COURSE IS POSTPONED TO 2021. More information will be announced shortly.

Tid: 4. aug. 2020 10:45

Computational Neuroscience for the Clinic: Transcranial stimulation for Parkinson's Disease

Vandring i Botanisk hage
Tid og stad: 9. aug. 2020 14:0015:00, Oppmøte foran Lids hus (Botanisk museum)

Våre guider gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. De viser deg også trær, blomster og andre vekster med fokus på det som er mest aktuelt for årstiden. Arrangementet er gratis, men det er begrenset antall plasser. Møt opp i god tid.