Alle arrangementer ved MN

Kommande 5 dagar

22 jan.
Livsvitenskapsbygget slik det vil se ut når det er ferdig.
Tid og stad: 22. jan. 2020 11:0012:30, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus, foajeen

Livsvitskapsbygget ved UiO skal stå ferdig i 2024. Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet har utarbeidet en rapport om tematiske områder innen livsvitenskap ved MN, med forslag til utvikling av de frie arealene i bygget. Få med deg siste nytt om byggeprosjektet og en presentasjon av rapporten.

Fleire kommande arrangement

Image may contain: Businessperson, Elder, Official.
Tid og stad: 27. jan. 2020 13:1514:00, ZEB Auditorium 3

by

Liviu Matenco

From University of Utrecht, Netherlands

Hosted by Carmen Gaina

Image may contain: Smile.
Tid og stad: 29. jan. 2020 13:1514:00, ZEB Auditorium 3

by

Anne Davaille

From Laboratoire FAST, Univsersity of Paris Sud, France

Hosted by Clint Conrad & Björn H. Heyn

Björn Holger Heyn. Photo: Geir Holm/UiO
Tid og stad: 31. jan. 2020 13:15, Auditorium 1, the Geology building

Doctoral candidate Björn Holger Heyn at the Department of Geosciences, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis "Geodynamics of Earth’s Large Low Shear Velocity Provinces Interaction with mantle flow, plume initiation, and core-mantle boundary deformation" for the degree of Philosophiae Doctor.

Image may contain: Forehead, Glasses.
Tid og stad: 5. feb. 2020 14:1515:30, Georg Sverdrups hus Undervisningsrom 1

Gard Paulsen kommer til Forum for vitenskapsteori. Paulsen er forsker i teknologi- og vitenskapshistoriker ved NTNU. Han deltar i forskningsprosjektet 3ROceans, som undersøker forbindelsene mellom havets representasjons- og fremstillingsformer, ressurser og reguleringer.

Seminaret er åpent for alle!

Tid og stad: 5. feb. 2020 17:0019:00, Undervisningsrom 1, Georg Sverdrups hus

SPARK Norway Educational Forum are monthly open meetings organized by UiO:Life Science and SPARK Norway partners.