Gjesteforelesninger og seminarer

Kommande 5 dagar

i dag sep.
Tid og stad: 18. sep. 2020 11:0011. des. 2020 12:00, Online

This series of seminars brings together all interested people in probability, stochastic analysis, control, risk evaluation, statistics, with a view towards applications, in particular to renewable energy markets and production. This series brings together the major research themes of the projects STORM, SCROLLER, and SPATUS. If you want to take part to the seminars, please register here.

portrettbilde av en mann.
Tid og stad: 25. sep. 2020 11:0012:00, Online

David Hilditch, Center for astrophysics and gravitation, University of Lisbon.

Tid og stad: 25. sep. 2020 12:1513:00, Aud 2 and Digital

Welcome to our GEOHYD Lunch Seminar Friday 25th of September @ 12:15, at Dept. of Geosciences. The seminar is in Aud 2 and it is also possible to follow digitally via videolink. The speaker is Nils Roar Sælthun, Dept. of Geosciences.

26 sep.

27 sep.

28 sep.

29 sep.
Tid og stad: 18. sep. 2020 11:0011. des. 2020 12:00, Online

Fleire kommande gjesteforelesninger og seminarer

Bildet kan inneholde: blad, gul, illustrasjon, tre, botanikk.
Tid og stad: 30. sep. 2020 12:0015:00, Amfiet i Klimahuset

Alle kan bidra i klimakampen! I utstillingen i Klimahuset kan du finne ut hvilken rolle som passer best for deg. Er du en lagspiller eller en nytenker, eller funger du muligens best som ekspert? I ungdomsorganisasjonene finner du alle disse typene. Kom og bli inspirert av ungdom som allerede jobber aktivt for et bedre klima.

Bildet kan inneholde: motorkjøretøy, produkt, illustrasjon, transportmiddel, utklipp.
Tid og stad: 1. okt. 2020 09:0015:00, Digitally on Zoom

The Department of Mathematics at the University of Oslo has again the pleasure to invite you to an Insurance Day! We offer a schedule with interesting topics within finance and insurance.

We are Norway's leading provider of actuaries and financial mathematicians to the insurance and finance industry and also, the leading research group in this field.

Tid og stad: 1. okt. 2020 09:0015:00, Foajeen Vilhelm Bjerknes hus, Blindern

Matematisk Institutt ved Universitetet i Oslo ønsker deg med dette velkommen til en forsikringsdag der noen av landets topp fagfolk vil ta deg med gjennom noen av de mest dagsaktuelle emner innen forsikring.

Vi er er landets ledende leverandør av aktuarer og finansmatematikere til forsikrings- og finansnæringen og også det ledende forskningssenter på disse feltene.

ansikt ung man
Tid og stad: 2. okt. 2020 11:0012:00, Online

Duncan Watts, Institute of Theoretical Astrophysics, UiO.

Tid: 2. okt. 2020 14:1515:00

C*-algebra seminar talk by Ole Brevig (University of Oslo)