Disputaser

Kommande 5 dagar

20 aug.
Image may contain: hair, face, eyebrow, chin, hairstyle.
Tid og stad: 20. aug. 2019 13:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus, Gaustadalléen 23B

M.Sc. Ksenia Khelik at the Department of Informatics will be defending her dissertation for the degree of PhD:

"Improved computational approaches for genome assembly accuracy assessment and error correction"

21 aug.
Bildet kan inneholde: hår, ansikt, panne, hake, frisyre.
Tid og stad: 21. aug. 2019 13:15, "Abels utsikt", 12. etasje, Niels Henrik Abels hus

M.Sc. Jonas Irgens Kylling ved Matematisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.

Calculations of Motivic Invariants

Fleire kommande disputaser

Image may contain: hair, face, eyebrow, chin, hairstyle.
Tid og stad: 23. aug. 2019 14:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus, Gaustadalléen 23B

M.Sc. Murhaf Fares at the Department of Informatics will be defending his dissertation for the degree of PhD:

“Noun–Noun Compound Analysis: A Holistic Perspective”

Hans Jørgen Kjøll. Foto: Elina Melteig
Tid og stad: 30. aug. 2019 12:15, Auditorium 1, the Geology building

Ph.d.-kandidat Hans Jørgen Kjøll ved Institutt for geofag, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, vil forsvare avhandlingen "Neoproterozoic to Lower Paleozoic Evolution of the Pre-Caledonian Magma-rich Margin of Baltica" for graden Philosophiae Doctor.

Henter forslag fra Google
Tid og stad: 30. aug. 2019 13:15, Lille Fysiske auditorium, Fysikkbyggningen

Marius Ladegård Meyer at the Department of Physics will be defending the thesis

"Binary Bose gases in synthetic magnetic fields"

for the degree of PhD

Image may contain: chin, forehead, white-collar worker.
Tid og stad: 30. aug. 2019 13:15, Auditorium 1, Kristine Bonnevies hus

Anders Hafreager at the Department of Physics will be defending the thesis

"Efficient workflows in molecular Dynamics simulations and Applications"

for the degree of PhD