Aktuelle saker

Publisert 2. des. 2022 12:53

Her har du oversikten over emner til våren som ikke har vært undervist tidligere. Noen av disse er videreføringer av gamle emner og noen er helt nye.

Foto: Årets forelesere: Pål Erik Isachsen og Karianne Lilleøren ble årets forelesere for 2022 ved Institutt for geofag, kåret av studentene/GFU. Foto: Gk/UiO
Publisert 1. des. 2022 10:30

Gratulerer til Pål Erik Isachsen og Karianne Lilleøren som nylig ble kåret til Årets forelesere ved Institutt for geofag av studentene.  Prisen deles ut hvert år av Geofaglig Fagutvalg (GFU) på vegne av alle studentene ved instituttet.

Mann og kvinne med nisselue som smiler
Publisert 28. nov. 2022 08:50

Lyst på en julekalender med matematisk innhold? Det er vel ingenting som gir mer julestemning enn litt mattenøtter?

3 smilende personer
Publisert 25. nov. 2022 14:55

Stor suksess for ny naturvitenskapelig karrieredag, hvor studenter blant annet fikk karriereveiledning fra bedrifter, og svar på spørsmål om forskerutdanning fra stipendiater.

Ida viser fram batterimateriale
Publisert 7. nov. 2022 09:22

For Ida Christensen var veien til drømmejobben kort. Hun begynte å jobbe som batteri-ingeniør i Vianode dagen etter at hun fullførte mastergraden.

IWA World Water Congress & Exhibition, København, 10. september: Professor Chong-Yu Xu, Institutt for geofag, UiO i midten, med IWAs president Tom Mollekopf til venstre og til høyre Enrique Cabrera, IWAs visepresident. Foto: International Water Association
Publisert 1. nov. 2022 09:58

Professor i hydrologi, Chong-Yu Xu ved Institutt for geofag, UiO er tildelt sin andre medalje og utmerkelse for 2022 nå i høst. I september ble han tildelt IWA Publishing Award fra International Water Association (IWA).