Aktuelle saker

Fire menn ved et kafebord på Tenerife
Publisert 12. apr. 2021 15:33

Forskerprisen "Early Career Researcher Prize" har blitt tildelt  Dr. Daniel Nóbrega-Siverio som jobber ved Rosseland senter for solfysikk, UiO.

Naya el Habbach i apoteket
Publisert 23. mars 2021 16:50

Naya visste at hun ville ha en jobb hvor hun bidro til å bedre helsen i samfunnet. I jobben som provisorfarmasøyt sikrer hun at reseptene kundene kommer inn med er riktige og gir dem viktig informasjon om hvordan medisinen skal tas slik at kundene føler seg trygge.

Kvinne med langt mørkt hår og svart skjorte
Publisert 22. mars 2021 15:26

En av de absolutt vanligste blemmene astrofysikeren ser i sci-fi filmer, er fremstillingen av sola som en stor, gul, brennende ball, også sett fra verdensrommet.

Fredrikkeplassen, telt, koronatesting, mennesker
Publisert 19. mars 2021 18:53

Universitetet i Oslo gjenåpner lesesalene. Samtidig utvides tilbudet om hurtigtesting til symptomfrie studenter og ansatte som er på campus. De bes teste seg to ganger i uken for å holde smittesituasjonen under kontroll.

Livsvitenskapsbygget
Publisert 19. mars 2021 07:00

Etter regjeringens beslutning om videreføring av prosjektet, har det vært arbeidet på høygir for å utarbeide en ny løsning. Målsettingen er å ha klart innen påske overordnede funksjoner og arealer som legges til grunn i et nytt felles totalprosjekt, «Livsvitenskapsbygget 2.0».

Bokforsider
Publisert 8. mars 2021 09:50

Den 8. mars markeres den internasjonale kvinnedagen verden over. Denne dagen er både en kampdag og en dag for feiring. Vi har vi laget en liste med skjønnlitteratur som på ulike måter sier noe om kvinners liv i moderne tid.  Les en eller så mange du vil og bli inspirert.

Studenter
Publisert 5. mars 2021 11:04

UiO:Livsvitenskap tilbyr ikke egne emner eller studieprogrammer innen livsvitenskap, men ønsker å bidra til at studentene kan få et best mulig studietilbud. Nå kan institutter og fakulteter søke om støtte til å utvikle tverrfaglige bacheloremner innen livsvitenskap. Søknadsfrist er 1. april.