Faglige foreninger

Det er flere geofaglige foreninger i tilknytning til Institutt for geofag. De gir mange mulighet for deg som studerer eller (senere) arbeider innen et av geofagene. Foreningene er i Oslo-regionen.

– Sjekk ut og finn "din" forening!

De ulike foreningene i tilknytning til instituttet arrangerer seminarer og foredrag med spennende og aktuelle tema innen den fagdisiplinen de representerer. Foreningene representerer gode muligheter for deg som er student for nettverksbygging med andre som er interessert innen fagområder du er interessert i.

Foreningene arrangerer seminarer og sosialt samvær for sine medlemmer og interesserte, som oftest er disse i Geologibygningen. Besøk de enkelte foreningenes websider for info:

Tips: Foreninger gir verdifull erfaring og nettverk

Du kan under studiene viss du har tid og interesse velge å engasjere deg aktivt i en faglig interesseforening. Da får du verdifull erfaring i organisasjonsarbeid som kan være bra for CVen og senere i arbeidslivet. Men uansett om du ikke har mulighet til å delta aktivt, kan det å være med i et faglig nettverk være verdifult i seg selv.  

Publisert 28. apr. 2017 13:46 - Sist endret 13. feb. 2020 12:16