Faglige foreninger

Det er flere geofaglige foreninger i tilknytning til Institutt for geofag. De gir mange mulighet for deg som studerer eller (senere) arbeider innen et av geofagene. Foreningene er i Oslo-regionen og representerer unike faglige nettverk.

Bilde av Institutt for geofag, hovedinngangen. Flere av de faglige foreningene har jevnlig seminarer og samlinger i Geologibygningen, Blindern. Foto: GK/UiO

Flere av de faglige foreningene har jevnlig seminarer og samlinger i GEO-bygget, Blindern. Foto: GK/UiO

– Finn "din" forening!

De ulike faglige foreningene i tilknytning til Institutt for geofag arrangerer aktiviteter og seminarer med spennende og aktuelle tema innen den fagdisiplinen de representerer.

De faglige foreningene gir gode muligheter for nettverksbygging og å treffe andre som er interessert i de samme fagområdene som du er interessert i. Foreningene har sine aktiviteter som oftest i Geologibygningen.

Besøk de enkelte foreningenes websider for info:

Foreninger gir verdifull erfaring og nettverk

Du kan under studiene, viss du har tid og interesse, velge å engasjere deg aktivt i en forening. Da får du verdifull erfaring i organisasjonsarbeid og i samarbeid, som kan være bra for CVen og senere i arbeidslivet. Å engasjere seg er også lærerikt og gøy!

Men husk; uansett om du ikke har mulighet til å delta aktivt eller ikke, kan det å være med i et faglig nettverk være verdifult i seg selv.  

Publisert 28. apr. 2017 13:46 - Sist endret 5. feb. 2021 16:44