Seminar og andre arrangementer

Tidligere

Geoscience Master Seminar 3
Tid og sted: 24. okt. 2019 15:0016:00, Place depends on what date/session you register for!

To 3rd semester master students!

This is the third of a seminar series for Geoscience master students given by the Department of Geosciences and the Science Library. The series run parallel with your master studies over the course of four semesters.

Please register below before the deadline 17.10.2019.

Geosciences Master Seminar 1
Tid og sted: 15. okt. 2019 10:1517. okt. 2019 16:00, Place depends on what date/session you register for!

To 1st semester Master students!

This is the first of a seminar series for Geoscience master students given by the Department of Geosciences and the Science Library. The series run parallel with your master studies over the course of four semesters.

Please register below before the deadline 14.10.2019.

Tid og sted: 14. aug. 2019 10:0012:00, Aud. 1, Geology building, Blindern

Mandatory information meeting for master students admitted to the master programme in Geosciences, autumn 2019.

Gratulerer med fullført utdanning og akademisk grad ved Universitetet i Oslo. Foto: Gunn K. Tjoflot/UiO
Tid og sted: 21. juni 2019 13:3015:30, AUD 1, Geologibygget (Sem Sælandsvei 1)

Institutt for geofag har gleden av å invitere alle masterstudenter som fullfører sin mastergrad i geofag vårsemesteret 2019 til en felles seremoni for markere at de har fullført sin utdanning på høyere nivå. Påmeldingsfrist er 1. juni.

Congratulations on completing your education and academic degree from University of Oslo.
Tid og sted: 21. juni 2019 13:3015:30, AUD 1, Geoscience building (Sem Sælandsvei 1)

The Department of Geosciences has the pleasure to invite all master students who graduate spring semester 2019 to the department’s graduation ceremony and celebration. Registration deadline is June 1.

Tid og sted: 21. juni 2019 10:3012:00, AUD 1, Geologibygget (Sem Sælandsvei 1)

Til alle studenter ved Institutt for geofag som fullfører bachelorgrad våren 2019. Institutt for geofag har gleden av å invitere til en felles og høytidelig seremoni for å markere fullført utdanning og grad. Påmeldingsfrist er 1. juni.

Tid og sted: 23. jan. 2019 16:1518:00, Aud 1 i Geologibygget

Velkommen til inspirasjonsforedrag for bachelorstudenter i geofag. Onsdag 23. januar vil Sara fortelle om hvorfor geofag er så uendelig spennende, litt om sin studiehverdagen på MetOs, og valget av nettopp geofag som studium.

Bølgen er Skandinavias første katastrofefilm og viser hva som kan skje om fjellmassivet Åkneset løsner og sklir ut i Storfjorden. Foto: Nordisk Film
Tid og sted: 24. aug. 2015 17:00, Cinemateket i Filmens Hus, Dronningens gate 16, Oslo sentrum

Fra regissøren av Fritt Vilt kommer Skandinavias første katastrofefilm av Hollywoodske dimensjoner. Filmen tar for seg hva som kan skje den dagen fjellmassivet Åkneset løsner og sklir ut i Storfjorden, fjorden som knytter sammen noen av Norges mest besøkte turistbygder. Institutt for geofag i samarbeid med Realfagsbiblioteket inviterer til en eksklusiv faglig førpremiere og byr på en spennende introduksjon til temaet, før vi snurrer film.

Dette er et lukket arrangement. Påmeldingsfrist var 19. august (Arrangementet er nå fulltegnet).