Seminar og andre arrangementer

Kommende

Bilde av to personer med en bærbar PC i et bibliotek.
Tid og sted: 11. okt. 2022 10:0011:30, DSC-Oasen, HumSam-biblioteket, Georg Sverdrups hus

Lurer du på hvordan studiehverdagen kan bli enklere? Velkommen til åpent seminar om tilrettelegging! Seminaret passer særlig for studenter som har lese- og skrivevansker, men også for deg som ønsker å vite mer om tilrettelegging og digitale verktøy.

Geosciences Master Seminar 1
Tid og sted: 31. okt. 2022 12:153. nov. 2022 16:00, Niels Henrik Abels hus Room 209

To 1st semester Master students!

This is the first of a seminar series for Geoscience master students given by the Department of Geosciences and the Science Library. The series run parallel with your master studies over the course of four semesters.

Please register below before the deadline: Wednesday October 26 at 9am if you are registering for the 31st of October & Friday October 28 at 9am if you are registering for the 3rd of November!