Praksis hos NVE

Hei! 

Jeg heter Sara, går siste året på bacheloren i Geofysikk og Klima ved UiO og er fra Lillestrøm. 

Dette semesteret tar jeg emnet GEO3050 - Arbeidspraksis i Geofag for å utforske interessen min innen geofarer, som jeg har fått muligheten til å gjøre sammen med NVE. 

NVE, Norges vassdrags- og energidirektorat, er en statlig etat underlagt Olje- og energidepartementet. NVE er ansvarlig for å forvalte landets vann- og energiressurser, samt ivareta samfunnssikkerheten knyttet til vassdragene og kraftforsyningen, og blant annet informere om flom- og skredfare. 

Denne første måneden har jeg fått en smakebit på arbeidslivet, og blitt litt bedre kjent med de ansatte og sektoren gjennom praksisdagene. Fremover skal jeg jobbe med å analysere skredhendelser i Voss kommune, som jeg gleder meg til å dele mer om i løpet av semesteret.

Mitt ønske for praksisperioden er å tilegne meg masse ny kunnskap, få kontakter innen fagfeltet, og å snuse på et mulig masteroppgavesamarbeid for neste år!

 

 

 

 

 

 

 

Emneord: Geopraksis-bloggen, Geopraksis, NVE, flom, skred, Geofarer Av Sara Faust
Publisert 6. mars 2023 09:25 - Sist endret 6. mars 2023 09:25
About-image

Bloggen Geopraksis er skrevet av geovitenskapsstudenter i praksisopphold, som tilbys som en del av emnet "GEO3050 – Arbeidspraksis i geofag" ved Institutt for geofag, Universitetet i Oslo.