ifis energidrikkguide volum 2

Det er dags! Etter et halvt år med intens energidrikksmaking er jeg tilbake med nye sterke meninger om dine favoritt energidrikker!

Bildet kan inneholde: klær, panne, yttertøy, organ, menneskelig.

En ny eksamensperiode er her, og som alle vet krever det syke mengder energidrikk. Siden semesterstart har jeg prøvd å smake alle energidrikkene vårt vakre land har å bjuda på. En enkel oppgave tenker du kanskje, men neida! Alle skal jo plutselig produsere energidrikk nå for tiden, så butikkene har spyttet ut nye energidrikker raskere enn IN1150 gir ut obliger. 

Da vi plutselig støtte på en aluminium mangel og det ble umulig å finne hvit monster og de eneste energidrikkene som var igjen var de rareste energidrikkene som ingen andre ville ha - tok jeg det samfunnsansvaret og prøvde alle de andre energidrikkene, slik at du slipper ;)

Så her er det, det endelige resultatet av mitt energidrikkproblem, alle energidrikkene jeg har drukket ila semesteret. De er bedømt, som ved forrige runde, etter skarphet, smak og hvor flaut det er å ta den med. (og seff om det er en aspartam drøm eller ei)

 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre, flaske, linje, rektangel, alkoholholdig drikke.Monster gul, score 3/6

Du vet den Schweppes tonic water? Den bitre greia som folk av en eller annen grunn digger? Denne smaker ganske likt. Æsj! Eneste jeg ønsker meg av en energidrikk er at den er søtere enn Dag Langmyhr, men denne er like bitter som kaffen Escape serverte da espressomaskinen var ødelagt. Pluss for aspartam, minus for monster designet.

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre.

Monster Monarch, score 5.6/6

Dette er alt jeg ønsker meg i en energidrikk! Den smaker som en blanding av ferskengodteriet og iste! Den er like søt som Yngvar og sommerfuglene hans, og nå som IN1020 forelesningene er fysisk får man sikkert pluss i boka hans for å ta denne med. Eneste er at den ikke er sukkerfri:( 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: produkt, tekstil, erme, rektangel, gest.Monster Mule, score 6/6

Denne er FANTASTISK! Liker du ingefærøl? Liker du Moscow Mule? Liker du å skjelve i koffeinsjokk? Da er denne perfeksjon på boks! Litt cringe boks, men føler det er den fineste embalasjen monster har. + for aspartam-drømmen

 

 

 

 

 

 

Nitro | Monster Original Products | Monster Energy GermanyMonster Nitro, score 4/6

Denne er vittig! Den smaker som fanta, bare at de har skrudd opp volumet ganger 100 og hevet oppi appelsinskallet. Sjukt god for så vidt. Minus for at den ikke er sukkerfri og dobbelminus for at embalasjen er den kleineste og mest harrye av alle monster energidrikkene. (men pluss for at den selges i Escape* ;))) )

Bildet kan inneholde: gjøre, merke.

 

 

 

Bildet kan inneholde: munn, kjeve, oransje, øyenvippe, varme.Burn Peach, score 5/6

Første gang jeg smakte denne likte jeg den ikke, men dagen før eksamen skulle jeg kjøpe energidrikk og det var tomt for alt utenom denne, og siden eksamenen gikk så bra har de gode assosiasjonene hoppet over til denne. Den smaker som burn med hint av peach. Veldig søt, sukkerfri<3 og som en som har tent på et av bordene i ecape* snakker embalasjen til meg.

Bildet kan inneholde: gjøre, merke.

 

 

 

Bildet kan inneholde: væske, gul, gjøre, materiell egenskap, triangel.Explo Orange overload, 5/6

Denne smaker nøyaktig hva den lover, fanta på steroider. Positivt overrasket tho! Veldig god smak, sukkerfri og med medium harry embalasje! og seff norsk<3 overraskende lik monster nitro sin energidrikk, men denne er mer rund.

 

 

 

 

Taste: Watermelon. Benefit: Red Bull. :: Energy Drink :: Red Bull KWRedbull, red edition. Score 3/6

Rett og slett skuffende. Trodde den skulle smake som flytende vannmelon-godteri, men smakte bare vanlig vannmelon :( i tillegg er den ikke sukkerfri! 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: væske, flaske, væske, alkoholholdig drikke, glassflaske.Redbull, winter edition 4/6

Denne blir promotert som julebrussmak, men det er en større løgn enn at forelesere vil elevene sine det beste på eksamen. Den smaker jo godt da! Men smaken er ikke så lett å beskrive da den egentlig bare smaker basic. Igjen - minus for at den ikke er sukkerfri, pluss for at redbull alltid er sosialt akseptabel å bære på

 

 

 

Bildet kan inneholde: flaske, drikke, gjøre, utgivelse, materiell eiendom.Dods, score 2/6

"En ny generasjon energidrikk" - i realiteten en ny versjon av redbull. Smaker som en dårligere, skapere versjon av rebull. i tilegg er den ikke sukkerfri >:(

 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: fotografi, gjøre, materiell eiendom, rektangel, elektrisk blå.Day&Nite score 2/6

Enda en dårligere versjon av redbull >:(

 

 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre, rektangel, materiell eiendom, magenta, utgivelse.Powerking zero, score 2/6

Enda en dårligere versjon av redbull, ihvertfall sukkerfri da.

 

 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: rektangel, gjøre, materiell egenskap, logo, merke.

Move sukkerfri, score 2.5/6

Enda en dårligere versjon av Redbull, men slightly bedre enn de andre.

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: rektangel, tekstil, gjøre, magenta, elektrisk blå.

TRST energidrikk, score 2/6

ENDA EN DÅRLIGERE VERSJON AV REDBULL >:(

 

 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre, linje, materiell eiendom, rektangel, farger og nyanser.Battery lemon + lime, score 4/6

Jeg ble så gira da jeg så at Battery hadde kommet ut med en ny sukkerfri energidrikk, men denne smakte så kjipt! Helt ok, veldig forglemmelig smak. Smaker som en dårlig blanding av lime og sitron, men hei, den er da sukkerfri i hvertfall

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre, materiell eiendom, rektangel, parallell, merke.Battery twisted, score 2/6

Igjen, så gira, SÅ skuffa! Jeg drikker alltid opp energidrikken min, men denne var så ekkel at jeg ikke klarte å fullføre den, til tross for at jeg kjørt hjem fra Arendal 01.00 på natta. Den smaker sååå syntetisk ananas at det er kvalmende. Likevel har den klart å bli linjerommet Bliss sin favoritt energidrikk. 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre, sylinder, gass, elektrisk blå, drikke.Norwegian Energy aprikos, score 1/6

Når jeg plukket denne opp på bunnpris slo den inn som "norwegian HEALTHY", og på embalasjen står det "kan bygge kroppen". Ja, børek fra dana KAN også bygge kroppen, men jeg ville ikke kaldt det healthy. Jeg har alltid lurt på hvordan denne smaker etter å ha sett den glorete embalasjen dominerer energidrikkdisken på bunnpris, og stol på meg når jeg sier at du for all del aldri må kjøpe denne! Den smaker som det ferskengodteriet blandet med tran og fiskegrateng. ÆSJ!

 

 

Bildet kan inneholde: bok, utgivelse, gjøre, elektrisk blå, rektangel.Norwegian Energy forfriskende jordbær, score -100/6

Dette er det verste jeg har smakt i hele mitt liv! Enda verre enn sin forgjenger! med smak av "forfriskende jordbær" holder den ingenting av hva den lover. Den smaker som råtne jordbær blandet med motorolje eller noe sånt. Den lukter som et industrielt verksted og hvis ifidammen ble solgt på boks hadde dette vært produktet. (eller ifidammen på boks hadde nok smakt bedre") 

 

 

 

Bildet kan inneholde: anlegg, eiendom, vann, bygning, natur.

IFI-dammen på boks, score: bedre enn norwegian energy.

 

 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre, materiell eiendom, væske, farger og nyanser, rektangel.Battery fresh, score 3.5/6

Denne er jo å finne i maskina oppe i 3etg, og jeg føler denne er veldig populær blant ifi-folket, så dette blir kanskje en brannfakkel - men jeg synes ikke den er veldig god. Den smaker som en død brun julebrus og i tillegg er den ikke sukkerfri :(  

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: lilla, fiolett, anlegg, gjøre, magenta.

Burn Zero Raspberry, score 5/6

Denne er så god og ny og spennede! Ser helt forferdelig ut, men smaker som flytende jordbær -og bringebærdrops! ikke skarp i dete hele-tatt heller!

 

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: væske, flaske, produkt, drikke, væske.

Explo santa power, Score 5/6

yikes for et navn! Men dette er nisseskum på boks! Det er skummelt hvor likt det smaker nisseskum! Anbefales når du gråter over mangel på julestemning og eksamen - kan du bare gråte over eksamen :')

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gest, gjøre, rektangel, plakat, mønster.

Monster pipeline punch, Score 4/6

Hvis du blander hvit og lilla monster får du denne. Den smaker litt som en veldig spesifikk svensk juice (multivitamin fruktdryck - til alle dere harry handlere) på steroider! Ikke sukkerfri tho! :(

 

 

 

 

Bildet kan inneholde: gjøre, plakat.Monster Ripper juiced, Score 3/6

Snubla over denne på Dana, ble gira, smakte den - ble litt skuffa :( Den er jo god, men den smaker litt tamt sammenlignet med sine forgjengere. Den smaker som det man forventer at Battery Twisted skal smake, altså tropisk juice! 

 

 

 

 

 

Så nå sitter jeg her, i mitt evige koffein-sjokk, og ser etter den neste energidrikken å prøve. Tips (eller hjelp)? - plis send DM!

Da gjenstår det bare å si takk for meg med noen memes:

 

 

Bildet kan inneholde: hermetiserte emballerte varer, klær, panne, smil, hake.

 

 

 

Av Gyda Sæter
Publisert 15. nov. 2021 11:55 - Sist endret 18. nov. 2021 14:01

Norwegian Energy forfriskende jordbær, score -100/6????????? >:(

Neste gang må dere kjøre blindetest<3<3

Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.