Mandagsnytt

Ny uke, nye muligheter til å hente seg inn på pensum! Denne uken har du faktisk enda bedre sjanser til å bli ajour med læreplanen, fordi det ikke er undervisning, men påskeferie! Samtidig, glem ikke å ta deg en pause mellom alle fanene.

Bildet kan inneholde: skrift, grafikk, logo.

Arrangementer

Denne uka er det ingen bedpresser eller arrangmeneter. 
Hvis du har lyst på en sosial påske i komfort fra din egen seng, er alltids ifi-discorden åpen.

Bildet kan inneholde: vann, tre, landemerke, fritid.

Ukas memes


At ifi-studenter gruppen på Facebook flyter over av spørreunderøkelser, kan bare bety én ting - IN2000 prosjektoppgaven er godt i gang. For mange betyr dette livekoding over Discord og zoom. Derav denne litt halvbakte, men relaterbare memen ft. sleepy Joe.

 

Feels, i flere fag enn bare databaser :')

 

Man skulle tro at koronavaksinen var det mest ettertraktede "produktet" å få tak i, i disse dager. Det ser derimot ut som at Pfizer har møtt sin overmann, nemlig den norske hytteeier. 

Påsketips

Det er sikkert flere studenter som har tenkt til å reise tilbake til hjemsted, eller på hytta i påsken. Før man reiser, kan det være lurt å ta en koronatest, og SiO har gjort det rimelig enkelt! De har nemlig opprettet tilbud om selvtest, og dette tilbudet finner du på Sogn- og Kringsjå studentby. Link til mer informasjon om dette, finner du HER

Før jeg ønsker deg en god påske, vil jeg bare si at det er faktisk lov å legge vekk skolen litt, selv om man føler tidspress og skolepress. Så her kommer jeg for å legge enda litt mer press, påskepress.


 

Av Maja Testad
Publisert 29. mars 2021 13:01 - Sist endret 29. mars 2021 13:01
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.