IFIs guide til energidrikker

Det er mandag og det er mai!

Og vi vet alle at mai == (energidrikk + stress + eksamen). Som stressa energidrikkavhengig andreårsstudent har jeg ingen eksamens- eller stressmestrings-tips, men energidrikk kan jeg mye om! Derfor kommer herved min energidrikk-guide!

Bildet kan inneholde: verden, font, teknologi, vitenskap, grafikk.
Jeg føler at hele livet mitt svirrer rundt eksamen nå for tiden (shoutout til alle 2140 kidza), og eksamen for min del betyr et helt vilt forbruk av energidrikk. Forrige uke pantet jeg energidrikk-bokser for 200kr og brukte alt på ny energidrikk, for å si det sånn (det er 10kg energidrikk for de som lurte).
Heldigvis var det halv pris på energidrikk på Coop mega, og denne uka er det 2 for 30 på Red Bull på Bunnpris. For å ikke gå glipp av rabatten bør du laste ned mattilbud-appen!
 

Men selv om det er tilbud på energidrikk, så er det ikke alltid pris du bør gå etter. Og etter snart to år som IFI-student kan jeg stolt stille meg bak en solid energidrikkkompetanse (aka energidrikkproblem). I løpet av de siste årene har jeg kjøpt og smakt mye energidrikk, og basert på smak, skarphet og hvor flaut det er på drikke av den er dette mine anbefalinger:

Bildet kan inneholde: rektangel, materiell eiendom, font, farger og nyanser, mønster.
Battery peachberry, score: 6/6
Den beste energidrikken av de alle! Smaker søtt, varmt og er silkemyk! Eneste downsiden er at den inneholder sukker og kalorier... Hvis ikke hadde jeg drukket den hver dag, men inntil Battery innser at de fleste ønsker aspartam, drikker jeg den kun på roadtrips.

 

 

Bildet kan inneholde: rektangel, tekstil, gest, font, rød.Monster rød, score: 6/6
Dette er søren meg den kalorifrie versjonen av Peachberry Battery! Bare en litt mer glorete, harry og skarp versjon. Men jeg kjøper det! Gikk du på IFI i 2019 kunne du se meg med en boks av denne i hånda til en hver tid. Det hele toppet seg etter en tur til Sverige hvor jeg kjøpte fire brett og drakk opp til 4 stk på en dag (men to be fair var dette rett før exphil-eksamen, så behovet var sterkt).

 

 

Monster hvit, score: 5/6
Denne basic bitch drikken er basic av en grunn, den er sabla god! Med en smak man ikke kan beskrive annet enn som oransje er den forfriskende og akkurat passe skarp. Best av alt er den er kalorifri<3. Passer til alle situasjoner, spess på IFI! 

 

 

Grønn monster, score: 5/6
Jeg synes dette er en vittig energidrikk. Fargen gjør den allerede harry embalasjen enda mer høylytt. Det er nesten så den skriker "jeg ønsker kreft". Helt klart den flaueste Monsteren å dra frem. Når det er sagt er jo smaken ganske digg! Har en syrlig fin smak av epler(??). Tenk på smaken av alt surt, grønt godteri så har du denne energidrikken. Eneste trekket her er at den er litt for skarp! Passer i alle progge-situasjoner, så lenge du tør å ta den fram!

 

Bildet kan inneholde: væske, drikkevarer, flaske, azure, væske.Blå monster, score: 4/6
Denne synes jeg mangler litt futt. Det er den kalorifrie versjonen av mango monster, og det er nettopp det den smaker. Den er litt for tam, spesielt når du går fra hvit monster til denne. Da sitter man igjen med følelsen av at den mangler kick, men den tar igjen for det med å ikke være for skarp. Og seff er den uten kalorier. Embalasjen er helt ok. Men som med alle monster er den lit klein å ta frem.

 

Lilla monster, score: 3/6
Første gang jeg smakte denne tenkte "hvordan har de råd til å produsere denne" for den kunne jo umulig selge. Det er den søteste Monsteren jeg har smakt og den smaker helt klart drue på steroider. Men etter å ha prøvd den 3 ganger må jeg si at den vokser på meg. Den blir myk, på grunn av all søtningen, så det liker vi. Allikevel har jeg enda ikke turt å ta den med på IFI enda :(

 

Bildet kan inneholde: væske, produkt, drikkevarer, font, drikke.Battery nocal, score: 3/6
Dette er en billigere versjon av Red Bull etter min mening. Den er skarp som et sverd, men allikevel tar jeg meg selv i å kjøpe den igjen og igjen. Mest fordi den ikke er så flau å dra opp av sekken, samtidig som det er noe ved smaken som gjør at man får lyst på den. 

 

 

Burn Zero, score: 5/6
Dette er smaken av ungdomsskolen og videregående! Jeg husker veldig godt første gang jeg smakte min første Burn: Jeg gikk på internatskole, så det var langt til butikken - 6km totalt. Vi hadde en fyr vi kalte for Vandreren som gikk til butikken, kjøpte èn burn, og drakk den opp mens han gikk tilbake. Dette gjorde han hver eneste dag! I hyllest til Vandreren drikker jeg fortsatt brun, men i zero versjon. Den er litt skarp, men smaken gjør opp for det. Flauhets-messig er den bedre enn Monster, men dårligere enn Battery.

 

Bildet kan inneholde: anlegg, væske, tro, blikkboks, drikkekanne.Explo Mango Passion, score: 4/6
Den nyeste energidrikken fra Nord-Norge.... Patrioten i meg kan jo nesten ikke gjøre annet enn å støtte dem. Pluss for sukkerfri, men minus for teit design! Den er også *litt* skarp, men pasjonsfrukten gjør opp for det. Fordi hvem elsker vel ikke pasjonsfrukt?

 

 

Hvis du trenger faktiske eksamenstips, har jeg ikke så mye å komme med, siden mitt eneste tips er å drikke så mye energidrikk som økonomien tillater. Heldigvis kommer det en video, hvor fui Vetle gir mye bedre eksamenstips, på tirsdag på Instagram @unioslo_ifi.

 

Litta mandagsnytt kommer også på slutten her:

Ukas arrangementer

For alle som ikke sitter med hjemmeeksamen og innleveringer opp til ørene  - her er ukas arrangementer dere kan bli med på.

Dato

Arrangement

Tirsdag 04. Mai

Bedriftspresentasjon, Navet

Hvem: Knowit 

Tidspunkt: 16:15

Tilgjengelighet: fullt

Torsdag 06. Mai

Bedriftspresentasjon, Navet 

Hvem: Blank

Tidspunkt: 16:15

Tilgjengelighet: fullt

 

Memes:

(ja dette er et rop om hjelp)

Bildet kan inneholde: ansiktsuttrykk, drikkevarer, font, drikkekanne, aluminiumskanne.

 

Bildet kan inneholde: smil, frisyre, ansiktsuttrykk, organ, menneskelig.

Av Gyda Sæter
Publisert 3. mai 2021 14:26 - Sist endret 1. nov. 2021 13:13
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.