Eksamensmemes

Blant usette forelesningsvideoer, mangel på søvn og følelsen av absolutt utilstrekkelighet, er det lys i enden av tunellen. Endelig positive koronanyheter!

Bildet kan inneholde: se, bukse, bilderamme, slips, dress skjorte.

 

Restauranter, kinoer, treningssentre åpner igjen på onsdag! Det er en gyldig grunn for å ta en pause fra eksamenslesinga. Gymmen har tross alt vært stengt siden november. I slutten av uka er det faktisk meldt helt nydelig vær også! Sist, men ikke minst - UiO åpner også for flere lettelser. Du kan lese alle nyhetene HER!

Hva skjer?

Vi er alle godt i gang med eksamenstiden og hjernen jobber på overtid. Navet er ferdig med alle bedriftspresentasjoner i år, men det er fortsatt et par ting som skjer denne uken

Når

Hva

26. mai, 17:00

Digital generalforsamling i Cybernetisk Selskab

Link til arrangement: Her

28. mai, 16:15

Ekstraordinær generalforsamling i Navet

Link til zoom-rom: Her

Memes

Til slutt et par memes for å senke pulsen. Hvis du føler at du det er dårlig tidsbruk å se på memes, så har nok helt sikkert rett. Derimot, er det én ting jeg har lært meg gjennom 24 år med prokrastinering, er det at det er bedre å le for å ikke gråte=)

Bildet kan inneholde: hund, kjøtteter, hunderase, linje, fawn.              Bildet kan inneholde: person, hår, hode, øyenbryn, øye.

 Bildet kan inneholde: font, skjermbilde, nummer, sirkel.           Bildet kan inneholde: elektronisk apparat, teknologi, visningsenhet, reklame, fritid.

Bildet kan inneholde: font, rektangel, skjermbilde, parallell, nummer.       Bildet kan inneholde: person, briller, hake, munn, visjon omsorg.

Bildet kan inneholde: produkt, organisme, font, terrestrisk plante, sirkel.

Den siste er min favoritt.

 

Av Maja Testad
Publisert 24. mai 2021 13:05 - Sist endret 24. mai 2021 17:16
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.