Perl

Perl er et programmeringsspråk av skriptespråktypen.

Se www.perl.org og www.cpan.org for mer informasjon om Perl.

Vi anbefaler ActiveState sin distribusjon av Perl. Den er spesialtilpasset for Windows og inneholder de mest populære modulene samt god dokumentasjon.

Plassbehov

En full installasjon av Perl trenger rundt 125 Mbyte diskplass.

Installasjon

Hent installasjonsfilen fra ActiveState sine hjemmesider; klikk og velg «Save». Deretter kan du starte dette programmet og følge standardvalgene det foreslår. (Etterpå kan installasjonsprogrammet fjernes.)

Bruk

Programmet perl startes fra et kommandovindu.