Programmer for IN1900

I emnet IN1900 trenger du programmeringsspråket Python med et par Python-pakker for plotting og numeriske beregninger, en editor for å redigere programfiler, og et terminalvindu for å kunne kjøre programmene du lager. Vi anbefaler derfor at man installerer Anaconda-versjonen av Python 3 samt editoren Atom.

Merk: Vi anbefaler at dere jobber med programmeringen på Linux. Dette vil gjøre dere mer vant med et nytt operativsystem - som vil forutsettes kjent i senere emner, og som det vil være en fordel å være litt komfortabel med allerede nå. Hvis dere ikke kan/ønsker å få Linux på laptopen kan dere likevel jobbe med Python og Atom (eller en annen editor) i terminalvinduet på Windows.

Se emnesidene for mer detaljert informasjon.

Publisert 15. aug. 2017 12:41 - Sist endret 15. aug. 2017 12:44