Programmer for IN1000

I emnet IN1000 trenger du programmeringsspråket Python, en editor for å redigere programfiler, og et terminalvindu for å kunne kjøre programmene du lager.

Merk: Vi anbefaler at dere jobber med programmeringen på Linux – enten ved å jobbe på en fysisk Linux-maskin på en av Ifis IT-laber eller koblet opp mot Ifis servere fra egen maskin, eller ved å installere Linux på din egen maskin. Dette vil gjøre dere mer vant med et nytt operativsystem - som vil forutsettes kjent i senere emner, og som det vil være en fordel å være litt komfortabel med allerede nå.

Hvis dere ikke kan/ønsker å få Linux på laptopen kan dere likevel jobbe med Python og Atom (eller en annen editor) i terminalvinduet på Windows eller Mac

Publisert 14. aug. 2017 18:17 - Sist endret 12. juli 2022 16:00