Kommende

Bildet kan inneholde: briller, eyewear, hår, ansikt, briller.
Tid og sted: 25. feb. 2020 12:15, Auditorium 2, Helga Eng

Ph.d.-kandidat Petter Langlete ved Farmasøytisk institutt, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, vil forsvare avhandlingen "Isolation of bacterial vesicles and characterisation of their genetic cargo" for graden Philosophiae Doctor.

Tidligere

Bildet kan inneholde: klær, ansikt, hår, hake, panne.
Tid og sted: 7. feb. 2020 11:15, Auditorium 3, Helga Eng

Ph.d.-kandidat Vegard Torp Lien ved Farmasøytisk institutt, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, vil forsvare avhandlingen "Development of diagnostic and therapeutic tools for MET and associated targets in cancer" for graden Philosophiae Doctor.

Portrett av Adriana Andresen
Tid og sted: 31. jan. 2020 12:15, Auditorium 1, Helga Eng

Ph.d.-kandidat Adriana Magalhães Santos Andresen ved Farmasøytisk institutt, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, vil forsvare avhandlingen "Transcriptome profiling of virus and adjuvant induced innate immune responses in Atlantic salmon (Salmo salar)" for graden Philosophiae Doctor.

Bildet kan inneholde: halskjede, hår, ansikt, øyenbryn, panne.
Tid og sted: 17. jan. 2020 12:15, Auditorium 1, Farmasibygningen

Ph.d.-kandidat Walaa Abuelmagd ved Farmasøytisk institutt, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, vil forsvare avhandlingen "Management of Type 2 Diabetes in Non-Western Patient Groups. Results from Pakistani and Kurdish immigrant populations in Norway and from the native population in the United Arab Emirates" for graden Philosophiae Doctor.