Forside

Studier

Bachelor (3 år)

Master (2 år)

Finn emner

Finn pensumlister, forelesningstider og notater fra emner innen instituttets fag

Les mer om hvordan Biologi og Molekylærbiologi er blitt til bachelor i Biovitenskap

Personer

Finn ansatte og studenter

Tjenester og verktøy

Forskning

Nytt om biovitenskap fra Titan

 • Professor Ketil Hylland og skipsfører Sindre Holm ombord på FF Trygve Braarud, på vei ut for å forske i Oslofjorden. Ni norske universiteter taler med én stemme i marine saker 15. feb. 2019 11:47

  – De norske universitetene er nok mye mer vant til å konkurrere om midler og oppmerksomhet enn å samarbeide om dem, sier professor Jarl Giske ved Universitetet i Bergen. Men nå har de ni universitetene som utfører marin forskning i Norge, gått sammen for å tale med én stemme i disse sakene.

 • Dagens islandshester nedstammer antakelig fra hestene som ble gravlagt sammen med vikinger på Island. Hingster i vikinggraver vekker internasjonal interesse 8. feb. 2019 09:14

  Nyheten om at mektige vikinger på Island ble gravlagt sammen med hingster eller vallaker, vekker stor interesse i utlandet. Blant mediene som har omtalt det nye forskningsresultatet, finner vi Newsweek, Daily Mail, Smithsonian og wyborcza.pl.

Aktuelle saker

 • mastervitnemal Vitnemålsseremoni for masterkandidater 12. feb. 2019 15:25

  Våre uteksaminerte masterkandidater fra biologi og molekylær biovitenskap fikk utdelt vitnemål og rose 11. februar. Vi er stolte av arbeidet de har gjort.

 • juleavslutning Instituttets priser for 2018 21. des. 2018 15:18

  Hvert år deles IBVs egne priser ut. I år ble det delt ut fem priser ved juleavslutningen til Institutt for biovitenskap.

Arrangementer

Våre forskere i media

Ledige stillinger

Utleie av forskningsinfrastruktur

 

Ved behov for spesialisert utstyr er det mulig å leie forskningsinfrastruktur hos oss. Dette spenner fra mikroskopitjenester til forskningsfartøyer.