Kommende 5 dager

i dag okt.
Tid: 25. okt. 2021

Want to learn more about Open Access? Join the events organized by Norwegian institutions and organizations at Open Access Week.

Tid og sted: 25. okt. 2021 09:00, https://www.twitch.tv/coderefinery

This online workshop over 4 half days (25 - 28 Oct, 9am-12pm) will be streamed on Twitch and is open for all, so no registration is needed.

Illustrasjonsbilde med teksten "The Thing".
Tid og sted: 28. okt. 2021 18:00, Vilhelm Bjerknes' hus

Vi sparker i gang Halloween med Blodklubbens filmquiz og filmvisning. Vi lover fete premier til vinnere og god stemning til alle deltagere. For anledningen åpner vi vår unike pop-up bar med flytende hjerneføde og serverer popcorn til alle.

29 okt.
Tid: 25. okt. 2021

Illustration of open, red lock on blue background with unreadable letters and numbers
Tid og sted: 29. okt. 2021 08:30, Zoom

Open science holds the promise for more accessible and responsible research and innovation. But the ambition is not without challenges. During this breakfast, we discuss the past, present and future status of Open Science.

Tid og sted: 29. okt. 2021 10:00, Seminarrom 4512, Kristine Bonnevies hus

EGFR phosphorylation regulates endosomal binding kinetics of Rab5 and Rab7a

01 nov.
Tid og sted: 1. nov. 2021 11:00, Seminarrom 4512, Kristine Bonnevies hus

Combining RIAD and CAR T cell therapy - Experimental studies exploring the effect of blocking tumor immune evasion

Flere kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: håndskrift, gjøre, skriving, elektrisk blå, kritt.
Tid og sted: 2. nov. 2021 14:00, LINKEN

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse har lyst ut midler til nye sentre for fremragende utdanning (SFU) med ekstern søknadsfrist 22. april 2022.

Tid og sted: 3. nov. 2021 19:00, Online og Trondheim, Litteraturhuset, Kongens gate 2

Paneldebatt på Litteraturhuset i Trondheim.

Tid og sted: 4. nov. 2021 08:30, Klimahuset

Hvilket vær kan vi vente oss i Norge med de varslede klimaendringene, og hva sier den siste IPCC rapporten om global nedbør og ekstremvær? Ta torsdagsfrokosten med klimaforsker Hanne Heiberg i Klimahuset!

Bilde av terninger med teksten Fake fact
Tid og sted: 4. nov. 2021 08:30, Scene HumSam

Utgjør fake news en trussel for akademia? Hva er akademia sin rolle i kampen mot desinformasjonen? For å diskutere disse spørsmålene, samles tre personer med ulike faglige tilnærminger til spørsmålet.

Illustrasjonsbilde av kjemilærer
Tid og sted: 4. nov. 2021 09:30, Vilhelm Bjerknes' hus

Foredrag om astronomi, fysikk, informatikk og teknologi i Vilhelm Bjerknes´ hus.