Kommende 5 dager

15 apr.
Illustration intellectual property
Tid og sted: 15. apr. 2021 09:00, Zoom

IPR biotech and software – basic laws and regulations. For researchers who are developing digital biotechnology solutions.

Studenter som studerer, leser og skriver
Tid og sted: 15. apr. 2021 17:00, Zoom

Oppgaveskriving kan være gøy! På skrivenatt får du inspirasjon til alle deler av skriveprosessen. Her er noe for alle: workshops med praktiske tips, foredrag som kan hjelpe deg til å skrive bedre, uansett hva du studerer, og motivasjon og inspirasjon til å fortsette skriveprosessen din.

16 apr.
Tid og sted: 16. apr. 2021 13:00, Eksamen gjennomføres digital i zoom

Harnessing the potential of the medicinal fungus Innonotus obliquus to induce tumoricidal macrophages

Tid og sted: 16. apr. 2021 14:15, Digital event (Zoom)

By Colin Olito from Lund University, Sweden

Flere kommende arrangementer

Logo NLSDays
Tid og sted: 20. apr. 2021, Online

Nordic Life Science Days (NLSDays) attracts leading decision makers from the life science sector biotech, pharma, healthtech, finances, research, policy and regulatory authorities. It is the largest Nordic partnering conference dedicated to the global life science industry.

Bildet kan inneholde: stillbildefotografering, blomst, tulipan, stilleben, anlegg.
Tid og sted: 20. apr. 2021 12:00, Klimahuset, Naturhistorisk museum, via strømming

Opplev vår nye og engasjerende utstilling sammen med en av våre omvisere! Åpent for alle, men krever påmelding. Velkommen!

RDM circle illustration
Tid og sted: 21. apr. 2021 09:00, online

How-to generate a data management plan for a Life Science research project that will meet the requirements of the funding organisations and the University of Bergen?

Tid og sted: 21. apr. 2021 10:30, Eksamen vil foregå digitalt på Zoom

ER-localized Rho GTPase, Rac1, regulates ER-to-Golgi trafficking

Tid og sted: 21. apr. 2021 15:00, Digitalt

To dager – fire byer. Årets Bioteknologidag blir litt annerledes. Vi har utvidet til to dager og inviterer til heldigitalt arrangement i samarbeid med universitetene i Bergen, Tromsø, Trondheim og Oslo. Ellers blir mye som før. Velkommen – påmeldingen er åpen!