Kommende 5 dager

i dag okt.
Earth at night Picture by NASA
Tid og sted: 18. okt. 2019 10:00, Room 4613 Kristine Bonnevies hus

Prof. Tim Lenton from the  University of Exeter will give an exciting talk about earth system feedbacks, sequential selection and much more.

Bildet kan inneholde: neon, neon skilt, elektronisk skilting, font, vis enhet.
Tid og sted: 18. okt. 2019 10:03, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Endelig er det fredag - og det betyr at Abels tårn har sending fra Realfagsbiblioteket.

Bilde av Eivind Hasvik
Tid og sted: 18. okt. 2019 10:15, Statens Arbeidsmiljøinstitutt, Auditorium, Gydas vei 8, Majorstua

MSc Eivind Hasvik ved Institutt for Biovitenskap avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Clinical management of patients with lumbar radiculopathy in primary care.

Bilde av Eivind Hasvik
Tid og sted: 18. okt. 2019 13:15, Statens Arbeidsmiljøinstitutt, Auditorium, Gydas vei 8, Majorstua

MSc Eivind Hasvik ved Institutt for Biovitenskap vil forsvare sin avhandling for graden PhD: Lumbar radicular pain and disc herniation: Genetic factors, pathophysiological mechanisms and pain assessments

21 okt.
Tid og sted: 21. okt. 2019 10:00, Auditorium 1, Kristine Bonnevies hus

Seminar av Sjannie Lefevre Nilsson fra Institutt for biovitenskap: "Living without oxygen - the case of the crucian carp".

Tid og sted: 21. okt. 2019 10:00, Auditorium 1, Kristine Bonnevies hus

Seminar by Sjannie Lefevre Nilsson from the Department of Biosciences: "Living without oxygen - the case of the crucian carp".

Tid og sted: 21. okt. 2019 10:45, Auditorium 1, Kristine Bonnevies hus

Gjesteforelesning av Øyvind Øverli fra Veterinærhøgskolen: "Host phenotype manipulation by parasites".

Tid og sted: 21. okt. 2019 10:45, Auditorium 1, Kristine Bonnevies hus

Seminar by Øyvind Øverli from the Faculty of Veterinary Medicine: "Host phenotype manipulation by parasites".

22 okt.
Tid og sted: 22. okt. 2019 10:00, Seminarrom 4512, Kristine Bonnevies hus

Which abiotic and biotic factors influence reproductive output in alpine populations of Ranunculus acris L.?

Tid og sted: 22. okt. 2019 10:00, Auditorium 1, Kristine Bonnevies hus

Gjesteforelesning av Jonathan Stecyk fra University of Alaska Anchorage: "Cardiovascular Function in Vertebrates that Survive with Little to No Oxygen".

Tid og sted: 22. okt. 2019 10:00, Auditorium 1, Kristine Bonnevies hus

Seminar by Jonathan Stecyk from the University of Alaska Anchorage: "Cardiovascular Function in Vertebrates that Survive with Little to No Oxygen".

Image may contain: Red, Pink, Peach, Material property.
Tid og sted: 22. okt. 2019 15:00, Niels Henrik Abels hus, Room 209

Welcome to the Life Science Writing Club! Join in for a chance to meet other researchers in the life sciences - and get some writing done!

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 24. okt. 2019 13:00, Seminarrom 4512, Kristine Bonnevies hus

The movement of five wrasse species (Labridae) on the Norwegian west coast.

Zeynep Tufekci holder en TED-talk
Tid og sted: 25. okt. 2019 08:30, Universitetets aula

Med Youtube og Facebook er oppmerksomheten vår blitt en vare som kjøpes og selges.  Algoritmene er konstruert for at vi skal bli hektet, og for å holde på interessen vår, presenteres vi for stadig mer ekstremt innhold.

Bildet kan inneholde: neon, neon skilt, elektronisk skilting, font, vis enhet.
Tid og sted: 25. okt. 2019 10:03, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Dinodag
Tid og sted: 27. okt. 2019 11:00, Zoologisk museum

Vi inviterer store og små til temadag om dinosaurer og andre fortidsdyr. Møt dinosaureksperter, preparanter og dem som graver fram spor av fortidens dyreliv.

Tid og sted: 29. okt. 2019 10:15, Seminarrom 4512, Kristine Bonnevies hus

Identification of novel DNA methylation biomarkers for kidney cancer