Kommende 5 dager

21 aug.
Dame med ljå, slåttemark
Tid og sted: 21. aug. 2019 17:00, Oppmøte foran Lids hus

Slå et slag for slåttemarker! De tilhører våre mest artsrike naturtyper, og vi har en her i Botanisk hage. Vi ser på hvilke blomster som vokser der, og på mangfoldet av insekter den huser. Deretter tar vi fram ljåene og slår enga, med instruksjoner for dem som ikke har gjort det før.

22 aug.
Portrettbilder av de vi møter på seminaret
Tid og sted: 22. aug. 2019 08:45, Scene HumSam

Forskningen skjer i og med samfunnet. Når blir ekstern innblanding uheldig og truer forskningens integritet? Når skaper ekstern påvirkning sensur og selvsensur av forskere? Disse og flere andre aktuelle problemstillinger innenfor forskningsetikk blir tema for frokostmøtet som holdes i regi av Akademiet for yngre forskere.

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 23. aug. 2019 10:15, rom 4512

”Functional and evolutionary investigations of the plant signaling peptide IDL1”

Tid og sted: 23. aug. 2019 13:00, rom 3213

”Validation of DNA metabarcoding as a tool for diet analysis in reindeer (Rangifer tarandus tarandus L.)”

Logo Cafe at the end of the universe
Tid og sted: 24. aug. 2019 10:30, Domus Bibliotheca, Universitetsplassen

One day only! During this year's Studentslipp, you can visit the University Library's pop-up café and sci-fi tribute; Café at the End of the Universe. We will be serving sustainable snacks and drinks, iconic movies and books, music and a great atmosphere.

Mennesker i vikingklær rører i gryte
Tid og sted: 25. aug. 2019 12:00, Vikinghagen

Opplev vikingtiden i Botanisk hage.

sort-hvit illustrasjon av snegle og fugl
Tid og sted: 26. aug. 2019, Tollboden, Drøbak Marine Station

Join our UiO:Life Science and ForBio workshop on model-based inferences in phyleogeography, to be at the forefront of this cutting-edge field merging ecology and evolution. Register before May 1st, 2019.