Kommende 5 dager

05 des.
Tid og sted: 5. des. 2022 09:00, University of Bergen Libary Digital Lab

Tired of manually moving files? You want to be able to efficiently analyze data and create fancy plots? You want to learn programming but you do not know where to start? You would like to make your data analysis more reproducible? This is the course for you!

Tid og sted: 5. des. 2022 12:15, Seminar room 3315 Terrarium, Kristine Bonnevies hus
06 des.
Tid og sted: 5. des. 2022 09:00, University of Bergen Libary Digital Lab

Tid og sted: 6. des. 2022 15:00, Seminarrom Pollen (3203), Kristine Bonnevies hus

Social Stress, Genetics and Nervousness

Lege Morten Rostrup i arbeid i felt for Leger uten grenser
Tid og sted: 6. des. 2022 19:00, Domus Bibliotheca

Hvordan og hvorfor forsker man i krig og under pågående konflikter?

07 des.
Tid og sted: 7. des. 2022 11:00, Nucleus, Bikuben, Kristine Bonnevies hus

Eivind Undheim will be presenting exciting research on ant venoms and toxins.

Image may contain: Person, Forehead, Cheek, Chin, Jaw.
Tid og sted: 7. des. 2022 14:15, Georg Sverdrups hus Undervisningsrom 1

Bjørn Hofmann (UiO, NTNU Gjøvik) er professor i medisinsk filosofi og etikk ved Senter for medisinsk etikk ved Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo og ved Institutt for helsevitenskap ved NTNU Gjøvik. Han er utdannet innen teknologifag, idéhistorie, filosofi og etikk. Hofmann forsker og underviser innenfor medisinsk filosofi, helsefaglig etikk, vitenskapsteori, helsetjenesteforskning og teknologivurdering. Han er særlig opptatt av håndtering av teknologi generelt og av etiske aspekter ved helseteknologi spesielt. Hofmann har blant annet skrevet boken Hva er sykdom? i tillegg til en lang rekke vitenskapelige artikler og han deltar aktivt i samfunnsdebatten om ulike sider av helsetjenesten.

Wikipedia: https://no.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B8rn_Hofmann

Akademisk nettside: https://www.ntnu.no/ansatte/bjoern.hofmann

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 9. des. 2022 14:15, Seminar room 3315 Terrarium, Kristine Bonnevies hus

By Craig R. Primmer from the University of Helsinki, Finland

Tid og sted: 12. des. 2022 12:15, Kristine Bonnevies hus, seminarrom Hjort 4512

Anatomical constraints on venom and toxin evolution in centipedes

Portrettfoto av Preben Carlsen og Tom Julsrud
Tid og sted: 12. des. 2022 19:00, Domus Bibliotheca

Overforbruk: Grønnvasker vi oss selv med deling og gjenbruk?

Profile picture of Yupeng Zhang

PhD candidate Yupeng Zhang at the Department of Biosciences will be defending the thesis "Investigation of methylome, transcriptome and phenotypic changes induced by temperature during asexual and sexual reproduction in the woodland strawberry (Fragaria vesca)" for the degree of PhD.