Kommende 5 dager

i dag sep.
Tid og sted: 16. sep. 2020 16:00, Rådhusplassen Oslo

Menneskets hjerne er den mest komplekse strukturen vi kjenner til i hele det observerbare univers. Når vi ser nærme på detaljene er den spektakulær!

Tid og sted: 25. sep. 2020, Eksamen gjennomføres digital i zoom

Sublitorale makroalger i Ytre Hvaler nasjonalpark: 7 stasjoner kartlagt over to sesonger

Bildet kan inneholde: kaffe kopp, serveware, sittende, tallerken, kopp.
Tid og sted: 25. sep. 2020 13:00, Se i tekst under

Bli med oss og snakk om hvordan vi kan bruke studentresponssystemer for å støtte opp om studenters faglige utvikling..

Lenke til arrangement ligger i teksten under.

26 sep.

27 sep.

Tid og sted: 27. sep. 2020 13:00, Litteraturhuset
28 sep.

Flere kommende arrangementer

Profile picture of Tariku Mekonnen Gutema
Tid og sted: 1. okt. 2020 13:15, Zoom

Doctoral candidate Tariku Mekonnen Gutema at the Department of Biosciences will be defending the thesis "Behavioral ecology of the African wolf (Canis lupaster) and its implication for Ethiopian wolf (Canis simensis) conservation in the Ethiopian Highlands" for the degree of Philosophiae Doctor.

Profile picture of Vilte Stonyte
Tid og sted: 5. okt. 2020 13:15, Zoom

Doctoral candidate Vilte Stonyte at the Department of Biosciences will be defending the thesis "Different aspects of the response to environmental challenges in fission yeast: roles of PP2A-B56 and a novel 4E-BP" for the degree of Philosophiae Doctor.

Tid og sted: 7. okt. 2020 09:00, Eksamen gjennomføres digital i zoom

Neurotoxicity of biodiesel exhaust particles in vitro and in ovo using PC12 cells and the chicken embryo model

Tid og sted: 7. okt. 2020 11:00, Eksamen gjennomføres digital i zoom

Differential gene expression in Passer sparrows and the effect of hybridization and adaptation