Kommende arrangementer

Image may contain: Text, Logo, Graphics, Font, Trademark.
Tid og sted: 30. juli 2019, The Norwegian Academy of Science and Letters, and The Science Library of University of Oslo

IUBS is celebrating its centenary year with special sessions and talks on a number of topics that are main focus of IUBS in the 33rd General Assembly and the scientific sessions in Oslo, July 30 through August 2.

Electronic waste
Tid og sted: 13. aug. 2019 09:00, MS Sunnhordland, Pollen, Arendal

På tide med ny mobil, eller kan du bruke den gamle litt lenger? Norge ligger på verdenstoppen i produksjon av elektronisk avfall. Miljøgiftene fra avfallet fordeler seg i miljøet og tas opp i planter og dyr. Hvordan må vi jobbe lokalt, nasjonalt og internasjonalt for å få bukt med problemet?

Tid og sted: 14. aug. 2019 18:00, Escape

Den tradisjonsrike gaffafesten finner sted i Escape onsdag i fadderuka. Alle som kommer oppfordres til å lage artige kreasjoner av gaffateip.

Science tools. Colourbox.no
Tid og sted: 14. aug. 2019 18:00, MS Sunnhordaland, Langbryggen, Arendal

Morgendagens løsninger for en mer bærekraft verden skapes ikke av én oppfinnelse, men av tusenvis av mindre løsninger.  Realfagsbiblioteket tar turen til Arendalsuka med noen eksempler og samtale rundt realfagenes betydning for samfunnsutviklingen med utgangspunkt i sci-fi-litteratur og film.

Tid og sted: 15. aug. 2019 09:00, Sophus Lies auditorium

Vi inviterer igjen til REAL undervisning - MNs seminarserie for kvalitetsheving av undervisningen, av og for ansatte ved MN. Kom - bli inspirert - diskuter - ta på forskerbrillene på egen undervisning!