Kommende 5 dager

i dag okt.
Profile picture of Tariku Mekonnen Gutema
Tid og sted: 1. okt. 2020 13:15, Zoom

Doctoral candidate Tariku Mekonnen Gutema at the Department of Biosciences will be defending the thesis "Behavioral ecology of the African wolf (Canis lupaster) and its implication for Ethiopian wolf (Canis simensis) conservation in the Ethiopian Highlands" for the degree of Philosophiae Doctor.

02 okt.
Seminar icon.
Tid og sted: 2. okt. 2020 11:15, Zoom

By Hans Bauer from the University of Oxford (Department of Zoology)

05 okt.
Profile picture of Vilte Stonyte
Tid og sted: 5. okt. 2020 13:15, Zoom

Doctoral candidate Vilte Stonyte at the Department of Biosciences will be defending the thesis "Different aspects of the response to environmental challenges in fission yeast: roles of PP2A-B56 and a novel 4E-BP" for the degree of Philosophiae Doctor.

Flere kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: dingser, mobiltelefon, tekst, smarttelefon, kommunikasjonsenhet.
Tid og sted: 6. okt. 2020 10:00, Zoom, se lenke i teksten

Hvordan aktivisere studentene i den økte digitale undervisningshverdagen?

LINK inviterer til to seminarer der du vil få en innføring i studentresponsverktøyet Mentimeter.

Bildet kan inneholde: grønn, tekst, skrift, gress.
Tid og sted: 6. okt. 2020 11:15, Zoom - Lenke sendt på epost

Vil du lære hvordan du kan løse samfunnsproblemer ved hjelp av entreprenørskap? Og ha arbeidspraksis i Cape Town sommeren 2021?

Bildet kan inneholde: grønn, tekst, skrift, gress.
Tid og sted: 6. okt. 2020 18:00, Zoom - Lenke sendt på epost

Tid og sted: 7. okt. 2020 09:00, Eksamen gjennomføres digital i zoom

Neurotoxicity of biodiesel exhaust particles in vitro and in ovo using PC12 cells and the chicken embryo model

Tid og sted: 7. okt. 2020 11:00, Eksamen gjennomføres digital i zoom