Kommende 5 dager

i dag mai
Tid og sted: 21. mai 2019 08:30, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes hus

Hvordan påvirker 28.000 studenter og 6000 ansatte klimaet? 21. mai legger vi frem UiOs første klimagassregnskap og inviterer til debatt om hvordan vi kan redusere utslippene våre.

22 mai
Tid og sted: 22. mai 2019 08:45, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Tradisjonen tro blir det matematisk mat og mingling i Vilhelm Bjerknes' hus før Abelforelesningene i Georg Sverdrups hus. Årets gjest er standup-matematiker Matt Parker.

Tid og sted: 22. mai 2019 16:00, Ullevål Hospital, Building 6B University Library, 8th floor

Meet colleagues from the life sciences and get some writing done at the Life Science Writing Club! Special guest this Wednesday is Assistant Director and Head of Science Library Live Rasmussen.

23 mai
Tid og sted: 23. mai 2019 14:00, Room 4213

Title: The role of environmental factors in shaping the population structure of anaerobic subsurface microorganisms.

Camilla Nesbø, Research associate, University of Toronto ​

Title: Antibiotic resistance, transmission and population genomics of the Klebsiella genus

Edward Feil, Professor, University of Bath

It will be served coffee and cake.

24 mai
Even Sannes Riiser
Tid og sted: 24. mai 2019 10:15, Nucleus, Bikuben, Kristine Bonnevies hus

MSc Even Sannes Riiser ved Institutt for biovitenskap avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Is the concept of the holobiont a fundamental evolutionary principle, or just another science fad?

Even Sannes Riiser
Tid og sted: 24. mai 2019 13:15, Nucleus, Bikuben, Kristine Bonnevies hus

MSc Even Sannes Riiser ved Institutt for biovitenskap vil forsvare sin avhandling for graden PhD: Spilling the guts: Investigations of the Atlantic cod intestinal microbiome.

Flere kommende arrangementer

Folksomt på Vårtreffet ved Naturhistorisk museum
Tid og sted: 26. mai 2019 10:00, Utenfor Lids hus (Botanisk museum)

En dag med stor aktivitet i Botanisk hage. Plantesalg, omvisninger, presentasjoner av planteforeninger, kafe  og mye mer. NB! Begrensede parkeringsmuligheter (les mer under).

Tid og sted: 27. mai 2019 08:00, Helga Engs hus: Auditorium 2

UiO:Life Science and vice-rector for research and innovation Per Morten Sandset invite all employees at UiO to breakfast meetings 27 May, 28 May, 29 May and 5 June.

Tid og sted: 28. mai 2019 19:00, Litteraturhuset, Sal: Amalie Skram

Hva er egentlig kunnskapsstatusen for havområdene utenfor Antarktis? Arrangører: CEES, Nordområdeutvalget ved Universitet i Oslo og Norsk Polarinstitutt

Daniel Pitz Jacobsen
Tid og sted: 3. juni 2019 10:15, Statens Arbeidsmiljøinstitutt, Auditoriet, Gydas vei 8, Majorstua

MSc Daniel Pitz Jacobsen ved Institutt for biovitenskap avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Effects of health on behaviour in non-human animals and underlying immunological and physiological mechanisms.

Daniel Pitz Jacobsen
Tid og sted: 3. juni 2019 13:15, Statens Arbeidsmiljøinstitutt, Auditoriet, Gydas vei 8, Majorstua

MSc Daniel Pitz Jacobsen ved Institutt for biovitenskap vil forsvare sin avhandling for graden PhD: Psychological and physiological factors underlying stress-induced health complaints in victims of bullying