English version of this page

Aktuelle saker

• internasjonal-biologiolypiade Sterk prestasjon i den internasjonale biologiolympiaden 19. aug. 2019 14:54

Norge tok sin første bronsemedalje noen sinne i den internasjonale biologiolympiaden i Ungarn. Anna Braathen fikk bronsemedalje og Heidi Berg fikk hederlig omtale, merit. Norge har aldri hatt så god laginnsats totalt sett tidligere.

• arbeidspraksis Nytt pilotprosjekt: arbeidspraksis i biovitenskap 5. juli 2019 13:08

Til stor glede for studentene på bachelorprogrammet i biovitenskap starter det høsten 2019 et nytt emne; BIOS3050 - Arbeidspraksis i biovitenskap. Studentene vil få både arbeidserfaring og trening i formidling og skriving.

• stenseth Internasjonal økologipris til Nils Chr. Stenseth 3. juli 2019 12:04

Professor Nils Chr. Stenseth er den første norske forskeren som er hedret med en pris fra Det internasjonale økologiinstituttet (ECI) i Oldendorf i Tyskland.