English version of this page

Aktuelle saker

• arbeidspraksis-header2 Får arbeidserfaring gjennom nytt bacheloremne 3. juli 2020 11:54

Gjennom det nye arbeidspraksis-emnet til Institutt for biovitenskap bruker bachelorstudenter kompetansen fra studiene til å løse relevante utfordringer, utveksle kunnskap med andre i fagmiljøet og knytte verdifulle kontakter. Flere av vårens studenter fortsetter arbeidet utover sommeren som praktikanter, ansatte eller sommervikarer.

• livsvitenskapsbygget_adkomst_ratio_mir_1000 Livsvitenskapsbygget ved UiO - tematiske forskningsområder foreslått 1. juli 2020 09:43

UiO gjør seg klar til å ta i bruk livsvitenskapsbygget som skal stå ferdig i 2024. Bygget vil romme toppmoderne undervisnings- og forskningsarealer, og konstrueres for stor grad av samhandling og kobling mellom ulike fagområder. Nå er fem ulike tematiske områder innen livsvitenskap foreslått for fremtidig forskning og aktivitet i bygget.

• programledere-660 Digital formidling på Universitetsplassen 26. juni 2020 08:08

Universitetet utvikler nye formidlingsarenaer og skaper nå en digital møteplass for kunnskapsbaserte samtaler om samfunn, mennesker og løsninger. Og det skjer selvfølgelig på: Universitetsplassen.

09 aug.
14:00, Oppmøte foran Lids hus (Botanisk museum)
10 aug.
08:00, Klimahuset, Naturhistorisk museum