English version of this page

Aktuelle saker

• inger-skrede-by-eivind-torgersen Inger Skrede, ny førsteamanuensis i soppgenetikk 27. nov. 2020 13:26

Vi er glade for at Inger Skrede begynte som førsteamanuensis ved Institutt for biovitenskap tidligere i år. Lær mer om Inger og soppens verden.

• dag-pa-trappa Dobbel Bragepris til Dag O. Hessen 27. nov. 2020 12:18

Professor Dag O. Hessen vant to Bragepriser torsdag kveld. I tillegg til pris for beste sakprosa, vant Hessen også Hedersprisen for sin evne til å bygge bro mellom vitenskap og den norske allmennheten.

• ingvild-naturvernforbundet-hovedbilde Taler miljøets sak med vitenskapelig tyngde 23. nov. 2020 14:39

Ingvild elsker naturen og mangfoldet av naturtyper og arter. Derfor har hun valgt å bruke utdanningen sin til å jobbe for at dette skal bevares.

• igem-salcoli Årets iGEM-team ønsker å bekjempe amøbisk gjellesyke 20. nov. 2020 14:13

Studentene som representerer Universitetet i Oslo i iGEM, en internasjonal årlig konkurranse i syntetisk biologi, har presentert sitt prosjekt “Sal.coli». Det er det eneste laget fra Norge i år, bestående av: Alexander Refsnes-Petkovic, Jonas Aouay Grønbakken og Martin Eide.

I media