English version of this page

Aktuelle saker

• sommerprosjekt_prisvinnere_670 Sommerprosjekter for studenter: Bilder og videoer fra avslutningsseminar 15. nov. 2018 10:56

Posterpriser, studentpresentasjoner og inspirasjonsforedrag stod på programmet da årets runde med sommerprosjekter for studenter ble avrundet 13. november. Det blir ny runde med sommerprosjekter i 2019.

• livsvitenskapsbygget_970 Livsvitenskapsbygget: Omfattende brukermedvirkning 9. okt. 2018 08:10

Livsvitenskapsbygget ved UiO er godt inne i detaljprosjekteringsfasen. Dette er en omfattende prosess hvor studenter og ansatte får komme med innspill til utforming av areal og utstyr. UiO åpner nå også for at eksterne aktører får komme med innspill.

• malebegeruio Nobelprisen i kjemi og medisin sett i sammenheng 5. okt. 2018 14:15

Det er uvanlig at to Nobelprisene går til forskere og tema, hvor en og samme professor på IBV er ekspert. Slik er det nemlig i år; professor Inger Sandlie arbeider innen begge områdene for disse to prisene.

10:15, Nucleus, Bikuben, Kristine Bonnevies hus
10:15, Auditorium 3, Kristine Bonnevies hus