English version of this page

Aktuelle saker

• tilbake-pa¥-campus Koronalettelser: Mer fysisk undervisning 14. jan. 2022 15:53

Regjeringen kom torsdag med lettelser i koronatiltakene. Dermed blir det mulig å tilby mer fysisk undervisning til studentene.

• Bildet kan inneholde: dyr, ansikt, nese, barn, organisme. Søk om støtte til utvikling av emner innen livsvitenskap 13. jan. 2022 13:27

Institutter og fakulteter ved UiO kan søke UiO:Livsvitenskap om støtte til å utvikle tverrfaglige bacheloremner innen livsvitenskap. Søknadsfristen er løpende.

• Studenter Klart for internship for livsvitenskapsstudenter 13. jan. 2022 09:35

Studenter fra medisin, farmasi og kjemi har mulighet til å få sommerjobb i bedrifter gjennom internshipordningen som støttes av Veksthuset for livsvitenskap.

• thon-utdeling-2018 Priser fra Olav Thon Stiftelsen 13. jan. 2022 09:13

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser for 2022. Førstelektor Tone Fredsvik Gregers ved Institutt for biovitenskap ble tildelt pris for fremragende undervisning og prof II Anders M. Dale ved Institutt for klinisk medisin ble tildelt den internasjonale forskningsprisen.

28 jan.
08:00, Informatics library, Ole-Johan Dahls hus, ground floor Gaustadalléen 23 B
28 jan.
10:03, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus