English version of this page

Aktuelle saker

• et-loft-for-undervisningskvaliten-ved-mn-gruppebilde-660px Et løft for undervisningskvaliten ved MN-fakultetet 22. juni 2018 14:26

Denne uken har MN-fakultetet hatt storfint besøk fra University of Minnesota. Seks lærere derfra har kurset norske universitetslærere i studentaktiv undervisning i et såkalt Summer Institute. Dette er første gang et Summer Institute arrangeres i Norge.

• spark_logo_broad Innovasjon ved UiO: Seks team klare for SPARK Norway 1. feb. 2018 13:14

Seks nye team tas opp i UiOs innovasjonsprogram SPARK Norway. De skal videreutvikle egne ideer innen helserelatert livsvitenskap slik at de kommer pasienter og samfunn til gode.

• livsvitenskapsbygget_970 Livsvitenskapsbygget realiseres 25. jan. 2018 07:30

Kunnskapsdepartementet har gitt Statsbygg i oppdrag å bygge Norges største universitetsbygg ved Universitetet i Oslo.

I media

• Hvem gjør hva - og hvor? 13. aug. 2018 14:42
    Om bord på «Kronprins Haakon» er det forskere fra en rekke forskningsinstitusjoner, både Havforskningsinstituttet (HI), UiT Norges arktiske universitet (UiT), Norges teknisk-naturvitenskapelige
  • Støttenner kan gi svar på Viking-gåte 11. aug. 2018 21:51
    Nesten 1000 år gamle støttenner fra hvalrosser kan gi svar på hvorfor vikingene bosatte seg på Grønland.
  • Muslinger spiser trolig plast framfor mat 10. aug. 2018 09:05
    Muslinger som lever på eller i bunnen er omgitt av milliarder av partikler med organisk materiale på - mat de trenger for å leve. Likevel blir de påvirket av ørsmå biter av plast mellom de
  • Blogg: Første tokt med «Kronprins Haakon» 8. aug. 2018 12:18
    «Kronprins Haakon» på veg nordover i Barentshavet. (Foto: Leif Christian Stige, UiO)