English version of this page

Aktuelle saker

• colourbox3911672_ed Meld deg opp til Young Talents 2021 14. jan. 2021 09:24

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 16. februar på Zoom! Du får høre inspirerende innlegg av administrende direktør Ingunn Midttun Godal i Mattilsynet, i tillegg til foredragsholdere fra DNV GL, AstraZeneca, Mowi, Norsvin og gründer Morten Isaksen fra Bio-Me. Du vil også kunne delta på speed dating med bedrifter.

• lege-350x263 Fortsatt tilgang til Annals of Internal Medicine, BMJ og JAMA 14. jan. 2021 08:20

Universitetsbiblioteket sikrer fortsatt tilgang til tidsskriftene Annals of Internal Medicine, BMJ (British Medical Journal) (29 tidsskrift) og JAMA (Journal of the American Medical Association) (8 tidsskrift) for ansatte og studenter ved UiO og OUS.

• arild-raaheim REAL undervisning om vurdering 11. jan. 2021 18:44

Koronapandemien har en egen evne til å stressteste virksomheten ved universitetet og i samfunnet for øvrig. Ved MN har vi spesielt kjent på utfordringene knyttet til digital hjemmeeksamen og digital undervisning.

• speed_dating_3 Finansiering av nye konvergensmiljø - registreringsfristen nærmer seg 7. jan. 2021 08:04

UiO:Livsvitenskap har lyst ut midler til finansiering av nye konvergensmiljø og vil i denne runden finansiere fem til seks tverrfaglige forskergrupper. Forskere fra alle enheter ved UiO er velkomne til å delta i søknadsrunden.

I media