English version of this page

Aktuelle saker

• arbeidspraksis-header2 Får arbeidserfaring gjennom nytt bacheloremne 3. juli 2020 11:54

Gjennom det nye arbeidspraksis-emnet til Institutt for biovitenskap bruker bachelorstudenter kompetansen fra studiene til å løse relevante utfordringer, utveksle kunnskap med andre i fagmiljøet og knytte verdifulle kontakter. Flere av vårens studenter fortsetter arbeidet utover sommeren som praktikanter, ansatte eller sommervikarer.

• programledere-660 Digital formidling på Universitetsplassen 26. juni 2020 08:08

Universitetet utvikler nye formidlingsarenaer og skaper nå en digital møteplass for kunnskapsbaserte samtaler om samfunn, mennesker og løsninger. Og det skjer selvfølgelig på: Universitetsplassen.

• studiestart-660 Studiestart og undervisning høsten 2020 22. juni 2020 15:06

Universitetet har nå lagt planer for studiestart og undervisning høsten 2020. Det blir en blanding av digitale og fysiske tilbud og studentene vil bli godt tatt imot i faddergrupper og undervisningsgrupper.

Merk: For nye internasjonale studenter gjelder annen informasjon! (engelsk)

09 aug.
14:00, Oppmøte foran Lids hus (Botanisk museum)
14 aug.