English version of this page

Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: produkt, font, merke.
Publisert 18. mars 2020 17:15

EU utsetter søknadsfristene for forskningsprosjekter til 15. april. UiO avgir personell og smittevernsutstyr til sykehusene. Det jobbes intenst med å få opp alternative eksamensformer og fredag åpner helpdesk for forelesere som skal tilby digital undervisning.

Bildet kan inneholde: bygning, arkitektur, rom, vindu, glass.
Publisert 13. mars 2020 12:59

Regjeringen har iverksatt sterke tiltak for å begrense smitte av koronavirus. Universitets bygninger er stengt, og studenter og ansatte jobber hjemme. Det kommer mer informasjon om hva dette betyr for virksomheten og den enkelte.

Bildet kan inneholde: tekst, font, violet, purple, logo.
Publisert 29. jan. 2020 10:01

Hva er studentenes dom over læringsmiljø og faglig kvalitet? Studiebarometeret gir et innblikk i studentenes hverdag, og er derfor et viktig innspill til arbeidet med å utvikle UiO til et enda bedre sted for studentene.

Bildet kan inneholde: briller, hår, ansiktshår, skjegg, bart.
Publisert 10. jan. 2020 08:05

Professor i evolusjonsbiologi, Nils Christian Stenseth, er i dag tildelt den høyeste hedersprisen som kan gis en utenlands forsker. President Xi Jinping var til stede da Stenseth mottok prisen.

Livsvitenskapsbygget
Publisert 17. des. 2019 18:04

UiO:Livsvitenskap har som tidligere år hatt høy aktivitet innen både forskning, innovasjon og formidling i 2019. I tillegg har vi fått flere tiltak for studenter. Les om stort og smått fra året som har gått.

Bildet kan inneholde: vis reklame, signage, font, elektronisk skilting, reklame.
Publisert 17. des. 2019 16:36

Gjennom Rektors utfordring ble studentene oppfordret til å sende inn sine forslag til hvordan UiO kan redusere sitt klimafotavtrykk. Beskjeden fra studentene er klar: De ønsker handling og at UiO i større grad tar i bruk tilgjengelig teknologi.

Published Dec. 17, 2019 10:44 AM

UiO:Life Science will fund 40 educational summer research projects for students between April and September 2020. Students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at the University of Oslo are eligible to apply. The first 100 students have already applied, and further applications will not be accepted this year.

Published Dec. 17, 2019 10:42 AM

UiO:Life Science will fund educational summer research projects for 40 students between April and September 2020 for students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at UiO. We now invite you to suggest projects for one or two students. The application deadline was 31 January 2019.

Illustrasjon tildelinger åpen utlysning
Publisert 19. nov. 2019 11:41

Earth Biogenome Project; kjernefasiliteter som skal posisjonere seg fram mot det kommende Livsvitenskapsbygget; Senter for bioinformatikk; The Lancet One Health Commision, som ledes av Senter for global helse; og HALOS (Hanseatic League of Science – interconnecting infrastructures for life science research and innovation) er noen av tiltakene som har fått støtte fra UiO:Livsvitenskap etter åpen søknad.