English version of this page

Aktuelle saker

3 smilende personer
Publisert 25. nov. 2022 14:55

Stor suksess for ny naturvitenskapelig karrieredag, hvor studenter blant annet fikk karriereveiledning fra bedrifter, og svar på spørsmål om forskerutdanning fra stipendiater.

Forskere ved UiO som studerer gammelt manuskript
Publisert 6. okt. 2022 12:30

Regjeringen foreslår å gi Forskningsrådet nødvendig tid og fleksibilitet for å møte en krevende budsjettsituasjon.

- Dette er gode avklaringer og vil ha stor betydning for Norges kunnskapsutvikling og konkurransekraft, sier rektor Svein Stølen ved Universitetet i Oslo.

Paneldebatten under arrangementet "Er det håp for Oslofjorden".
Publisert 30. sep. 2022 17:31

Universitetet i Oslo inviterte til arrangementet "Er det håp for Oslofjorden" 29. september. Temaet vekker et stort engasjement og det var fullt hus i Domus Bibliotheca.

Bildet viser hav og himmmel
Publisert 26. sep. 2022 15:12

Hva er vårt forhold til Hvalrossen Freya? Kan alger bli til medisin? Og hva forteller havets idehistorie oss? Og er det håp for Oslofjorden? Det er spørsmål som diskuteres i Domus Bibliotheca under Forskningsdagene denne uken.