English version of this page

Aktuelle saker

Publisert 13. sep. 2021 16:05

Har du en idé innen livsvitenskap som kan løse utfordringer knyttet til menneskers eller dyrs helse? Søk UiO:Livsvitenskaps innovasjonsprogram SPARK Norway innen 11. november for å videreutvikle ideen til ny teknologi, behandling eller tjenester. Søkere fra alle livsvitenskapsrelaterte fakultet og institutt på UiO, OUS og Ahus er velkomne til å søke.

Marianne Guriby, Ole Andreas Kvamme, Adrian Espeleta og Nora Sulejmani. Foto.
Publisert 30. aug. 2021 13:40

Elever fra hele verden har krevd politisk handling gjennom skolestreik for klimaet. Mye er sagt om hvordan foreldre og lærere bør møte dette engasjementet. Men hva sier de unge selv?

Published Aug. 27, 2021 10:16 AM

Are you a scientist working on health-related topics in the life science domain? Do you have an idea for a new solution or technology with innovation potential, but need help to take the next steps? Why not let UiO:Life Science’s two-year innovation programme SPARK Norway help you! The application deadline is 11 November 2021.

Bildet kan inneholde: gatelykt, lys, bygning, gul, gjøre.
Publisert 19. aug. 2021 10:09

Et konkret klimamål frem mot 2030, samt opprettelse av et Oslo bærekraftsenter på Nedre Blindern er noen av forslagene i utkast til ny klima- og miljøstrategi for UiO. Nå kan studenter og ansatte komme med innspill.

Bildet kan inneholde: shorts, anlegg, grønn, tre, t skjorte.
Publisert 13. aug. 2021 15:58

Mandag ønsker vi 11 000 studenter velkommen til Universitetet i Oslo. Det blir unntak for en meters- krav i undervisningen. På lesesaler og i arrangementene ved studiestart og ellers på campus opprettholdes en meters avstand.

studenter, bibliotek
Publisert 13. aug. 2021 12:32

Hvordan låner jeg, når er det åpent, har dere kopimaskin, og hvordan skaffer jeg meg pensum gratis? Her er svarene på alt du visste eller ikke visste at du lurte på.

Publisert 28. juli 2021 15:24

Nye og gamle studenter ønskes velkommen til studiestart på campus 16.august. – Vi ser fram til en høst med mye mer liv på campus, sier rektor Svein Stølen.

Bildet kan inneholde: fottøy, bagasje og vesker, bildesign, jakke, bag.
Publisert 2. juli 2021 13:56

– Vi er utrolig glade over å kunne åpne opp enda mer når studentene er på plass til nytt semester, sier rektor Svein Stølen etter å ha fått beskjed fra Kunnskapsdepartementet om at det kan planlegges for undervisning uten 1 meters avstand.

Ballonger, illustrasjonsfoto
Publisert 1. juli 2021 19:27

Institutt for biovitenskap er involvert i seks prosjekter finansiert av Norges forskningsråd, hvor tre av prosjektene er Forskerprosjekt for unge talenter (YRT).

bilde av studenter på campus
Publisert 18. juni 2021 17:13

Flere kan samles på arrangementer og studiestart er nå planlagt. - Jeg er glad for at vi kan åpne ytterligere og at sjansene øker for en enda mer åpen studiestart, sier rektor Svein Stølen ved Universitetet i Oslo.

Livsvitenskapsbygget
Publisert 18. juni 2021 08:24

Oslo universitetssykehus (OUS) får nye forsknings- og laboratorielokaler i Livsvitenskapsbygget, som Statsbygg oppfører for Universitetet i Oslo (UiO). Det ble klart etter styrevedtak hos Helse Sør-Øst (HSØ) 17. juni.