Faddergruppe

Kjemisk institutt har også i år gleden av å lyse ut en stilling som fadderkoordinator for våre bachelor- og masterprogrammer. Vi søker deg som er god til å planlegge og motivert til å bidra til at nye studenter får den beste mulige starten på studiene. På Kjemisk institutt har vi tradisjoner for et godt faglig opplegg under fadderuka, og dette ønsker vi å videreføre.

studere realfag teknologi uio studier brosjyre informasjon

Kjenner du noen som vil du studere realfag og teknologi? Studietilbud ved MN 2020/2021 finner du i denne brosjyren.

Bildet kan inneholde: tekst, font, grafisk design.

Nokut har sendt ut en spørreundersøkelse til 60 000 av landets studenter.

Kjemibygningen

Velkommen til Kjemisk institutt!

Workshop på kontor

UiOs nyeste kandidatundersøkelse viser at en grad fra MN-fakultetet er en sikker vei til jobb. Hele 81 prosent av de yrkesaktive oppgir at de er i fast stilling, noe som er høyest på UiO.

Forbundet for ledelse og teknikk deler ut penger til gode studentoppgaver.

Er du masterstudent eller stipendiat ved SMN kan du søke om sommerjobb i Kina!

Bilde-kollage av Sokrates, studenter og kunstig intellignes.

Hver høst får 20 ambisiøse studenter muligheten til å ta det prestisjefulle Honours-programmet innen realfag eller humaniora. Programmet er det eneste av sitt slag i Norge.

Den nye faddersjefen er Erik Alsgaard

Erik Alsgaard er tredjeårsstuden på Bachelor i Materialvitenskap for energi og nanoteknologi. Han har ansvaret for fadderuka 2019!

Steven Wilson, førsteamanuensis ved Kjemisk institutt, er tildelt prisen "Årets foreleser" av Studentutvalget ved Det Matematisk-Naturvitenskapelige Fakultetet (MNSU).

MN- fakultetet søker flere engasjerte realfagstudenter til skolebesøk på videregående skoler. Gjennom året har vi også ulike arrangementer, stands o.l. som du også gjerne kan få jobbe på. Dersom du vil ha en ekstrajobb der du viser at realfag er spennende og samfunnsrelevant, ønsker vi å høre fra deg.