Student utenfor Covid-19 teststasjon på campus

Tirsdag 2. mars kl. 10.00 starter SiO Helse koronatesting i stor skala av studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo. Alle som skal innom Blindern campus i løpet av de neste tre ukene blir oppfordret til å ta en hurtigtest én gang i uken.

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 16. februar på Zoom! Du får høre inspirerende innlegg av administrende direktør Ingunn Midttun Godal i Mattilsynet, i tillegg til foredragsholdere fra DNV GL, AstraZeneca, Mowi, Norsvin og gründer Morten Isaksen fra Bio-Me.

Faddergruppe

Kjemisk institutt har også i år gleden av å lyse ut en stilling som fadderkoordinator for våre bachelor- og masterprogrammer. Vi søker deg som er god til å planlegge og motivert til å bidra til at nye studenter får den beste mulige starten på studiene. På Kjemisk institutt har vi tradisjoner for et godt faglig opplegg under fadderuka, og dette ønsker vi å videreføre.

glade ungdommer som samles på Fysikkbakken for semesterstart

Ustrukturert, demotivert og eksamenstressa. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. Føler du på ensomheten av å sitte hjemme alene med bøkene foran deg er det råd å hente.

Vil du være med på å lage en spennende fadderuke med sosiale aktiviteter og faglig innhold? Kjemisk institutt søker programfaddersjefer for fadderuka 2021. Bli med og skap god stemning på ditt program!