Bildet kan inneholde: shorts, anlegg, grønn, tre, t skjorte.

Mandag ønsker vi 11 000 studenter velkommen til Universitetet i Oslo. Det blir unntak for en meters- krav i undervisningen. På lesesaler og i arrangementene ved studiestart og ellers på campus opprettholdes en meters avstand.

studenter, bibliotek

Hvordan låner jeg, når er det åpent, har dere kopimaskin, og hvordan skaffer jeg meg pensum gratis? Her er svarene på alt du visste eller ikke visste at du lurte på.

Nye og gamle studenter ønskes velkommen til studiestart på campus 16.august. – Vi ser fram til en høst med mye mer liv på campus, sier rektor Svein Stølen.

Bildet kan inneholde: fottøy, bagasje og vesker, bildesign, jakke, bag.

– Vi er utrolig glade over å kunne åpne opp enda mer når studentene er på plass til nytt semester, sier rektor Svein Stølen etter å ha fått beskjed fra Kunnskapsdepartementet om at det kan planlegges for undervisning uten 1 meters avstand.

Student utenfor Covid-19 teststasjon på campus

Tirsdag 2. mars kl. 10.00 starter SiO Helse koronatesting i stor skala av studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo. Alle som skal innom Blindern campus i løpet av de neste tre ukene blir oppfordret til å ta en hurtigtest én gang i uken.

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 16. februar på Zoom! Du får høre inspirerende innlegg av administrende direktør Ingunn Midttun Godal i Mattilsynet, i tillegg til foredragsholdere fra DNV GL, AstraZeneca, Mowi, Norsvin og gründer Morten Isaksen fra Bio-Me.

Faddergruppe

Kjemisk institutt har også i år gleden av å lyse ut en stilling som fadderkoordinator for våre bachelor- og masterprogrammer. Vi søker deg som er god til å planlegge og motivert til å bidra til at nye studenter får den beste mulige starten på studiene. På Kjemisk institutt har vi tradisjoner for et godt faglig opplegg under fadderuka, og dette ønsker vi å videreføre.

glade ungdommer som samles på Fysikkbakken for semesterstart

Ustrukturert, demotivert og eksamenstressa. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. Føler du på ensomheten av å sitte hjemme alene med bøkene foran deg er det råd å hente.

Vil du være med på å lage en spennende fadderuke med sosiale aktiviteter og faglig innhold? Kjemisk institutt søker programfaddersjefer for fadderuka 2021. Bli med og skap god stemning på ditt program!