Forskerfrokost for nysgjerrige morgenfugler: Marengs, makroner og kjøkkenfysikk
Advent er tiden for å lage småkaker. Men hva er det som egentlig skjer med eggehvitene når de bankes opp, stekes og blir til deilige julekaker? Dette forteller Anja Røyne om i Forskerfrokost. Hun er postdoktor på Fysisk Institutt. Kanskje blir det smaksprøver også?
Anja Røyne postdoktor på Fysisk Institutt på Universitetet i Oslo, Anjas blogg her.
Når: Lørdag 10.12.16, kl. 11.00. - gratis.
Hvor: Deichmanske bibliotek, Hovedbiblioteket, 2. etasje.
Alder: Fra 8 år og oppover.
Følg også arrangementet på Facebook og del gjerne med familie og venner.
Emneord:
Forskningsformidling,
fysikk,
julekaker,
jul,
bibliotek
Publisert 28. nov. 2016 12:16
- Sist endra 28. nov. 2016 12:27
Forskerfrokost er en arena for kunnskapshungrige barn og voksne – og et samarbeid mellom Deichmanske bibliotek og Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo. Arrangementet er gratis.