Forskerfrokost for nysgjerrige morgenfugler: Marengs, makroner og kjøkkenfysikk

Advent er tiden for å lage småkaker. Men hva er det som egentlig skjer med eggehvitene når de bankes opp, stekes og blir til deilige julekaker? Dette forteller Anja Røyne om i Forskerfrokost. Hun er postdoktor på Fysisk Institutt. Kanskje blir det smaksprøver også? 

Anja Røyne postdoktor på Fysisk Institutt på Universitetet i Oslo, Anjas blogg her.

Når:   Lørdag 10.12.16, kl. 11.00. - gratis.

Hvor: Deichmanske bibliotek, Hovedbiblioteket, 2. etasje.

Alder: Fra 8 år og oppover.

Følg også arrangementet på Facebook og del gjerne med familie og venner.


 

Emneord: Forskningsformidling, fysikk, julekaker, jul, bibliotek
Publisert 28. nov. 2016 12:16 - Sist endra 28. nov. 2016 12:27