Sommer(ish) i Calgary

Ei litta oppsummering av ablegøyer fra de siste ukene!

Fra turen til Lake Louise

Hei og hopp!

Det har vært meget sterke svingninger i temperaturene her borte de siste ukene, men i dag er det faktisk plussgrader(!!) for første gang siden 01.Januar. Vær og temperatur er kanskje ikke det mest spennende temaet, men når man lever i de grufulle -28 gradene, så er enhver forandring i temperatur svært spennans. Kanskje er det bare jeg som blir gammal. 

 

UANSETT. Jeg har faktisk gjort noe siden sist! Første helgen i februar ble jeg med Snowboard og skiklubben til Kicking Horse Mountain resort (nær Golden, BC, for de spesielt interesserte) og stod på ski for første gang på fire år! Det gikk Ok- for å si det mildt, MEN det var sabla artig! To dager før avreise dro jeg på Value Village, hamstret med meg de billigste skiklærna jeg fant, stakk innom utleiesenteret på skolen for ski og staver, og 100dollar senere var jeg klar for tur. Været i Golden var meget mildere enn i Calgary (sorry igjen for å nevne vær), noe som var perfekt for nedoverski. Vi hadde en fantastisk tur med partybuss, konkurranser, et dårlig forsøk på sauna og basseng. Jeg vant til og med en t-skjorte for beste historie ettersom jeg brakk skistaven min i stolheisen.

Vi tok også ei litta tur til Lake Louise siste helgen i januar, som ligger i Banff Nasjonal Park. Der var det arrangert en isskulptur konkurranse og vi fikk være tilskuere. Vi gikk en liten tur rundt halvveis av innsjøen, og tilbake over innsjøen som var frosset(ofc). Dagen etter var det duket for trugetur til Troll Falls. Det merkelige med denne turen at du kunne lett ha gjennomført den uten truger, og de eldre pensjonistene vi møtte på veien så bare rart på oss. Etter turen fikk vi noen timer i Canmore, en liten fjellandsby som lå 20 minutter unna. Her ble det spist god mat og alt for mye tips ble lagt igjen på restaurantene. 

 

Sist helg var det mine romkameraters bursdag og vi hadde derfor arrangert en liten tur til COP(Canada olympic park) for å ake!! Vi hadde en veldig artig og fartsfylt dag, før vi endte dagen med middag på restaurant og ablegøyer resten av kvelden.  

 

Hilsen fra Susanne, ikke så nedfrosset lenger. 

Publisert 14. feb. 2018 18:26 - Sist endret 14. feb. 2018 18:38
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere