Hvor kan du jobbe med geofag?

Med en utdanning innen geofag; geologi, geografi og geofysikk har du kunnskap som er etterpurt i dagens og fremtidens arbeidsmarked. Generelt opplever akademikere liten ledighet, og mulighetene for de som har studert geofag er i dag mange. Tidligere studenter fra Institutt for geofag, UiO arbeider i offentlig forvaltning, og offentlige- og private selskaper i inn- og utland.

Geofag omfatter flere fagområder innen realfag og teknologi, og studiet kvalifiserer for flere yrker avhengig av din spesialisering og interesser.

Tidligere GEO-studenter fra UiO arbeider som rådgivere, konsulenter, forskere, geologer, geografer, geofysikere, ingeniører eller får andre yrkestitler når de kommer ut i jobb.

Geofag studier fører til flere yrkesveier og muligheter. Foto: Sælthun/Asbjørnsen/UiO
Studier i geofag fører til mange yrkesveier og gir mange muligheter. Foto: Sælthun, Asbjørnsen, UiO

Noen steder tidligere studenter arbeider:

Studier ved Institutt for geofag, UiO

Karriereintervjuer

Hva kan du jobbe med geofag? Karriereintervjuer med tidligere studenter ved Institutt for geofag, UiO.

Karriereintervjuer med tidligere GEO-studenter

Rollemodeller

Om geovitere og hva de jobber med på rollemodell.no. Flere her har sin utdanning fra Institutt for geofag, UiO.

Nyttig ved studievalg

På nettstedet Utdanning.no finner du mange presentasjoner av yrker og studier.

Studiekatalog

Vil du studere realfag og teknologi? Se vår studiekatalog for 21/22 (pdf)

GEO i sosiale medier

Følg Institutt for geofag i sosiale medier