Verdens lengste sommerferie

Det er tre måneder og to dager siden jeg hadde siste eksamen, og jeg har hatt ferie siden da. I dag drar jeg endelig til Japan!

Japanerne har funnet ut at det er lurt å begynne semesteret sitt midt i semesteret vårt (fordi hvem vil vel ikke ha skole hele sommeren?), så jeg har gjort alt annet enn å studere de siste månedene. Det ble nok noe mindre japanskøving enn jeg hadde tenkt, og en god del mer musikk.

Biologibandet Overgump på MIR. Jeg er han med trompeten.

Man rekker mye på tre måneders ferie, for eksempel kan man starte biologiband og holde konsert, eller lese en biografi om Kristine Bonnevie (anbefales!).

Men nå skal jeg altså dra. Jeg flytter ikke inn på Nagoya Daigaku før 2. april, men jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å dra litt tidligere for å reise litt i Japan. Det ble litt vel spennende på et tidspunkt siden jeg fikk ikke visum før mandag, det viste seg å være det tidligste jeg kunne få visum. Men nå er alt i skjønneste orden, og jeg fikk heldigvis visum selv om jeg uvitende hadde en temmelig skarp kakekniv i sekken da jeg skulle inn på den japanske ambassaden (jeg har dobbeltsjekket at jeg har tatt ut av sekken opptil flere ganger, det hadde vært litt pinlig å gjøre det samme på Gardermoen).

I og med at semesteret starter så seint er vi ikke ferdig før i august, så da begynner jeg rett på på Blindern igjen uten noen pause. Derfor har jeg kalt dette for sommerferien min. Og den har vært lang.

Jeg skriver mer når jeg har ankommet universitetet og faktisk har noe å skrive om!

Emneord: Biologi, Nagoya, Japan, Overgump
Publisert 15. mars 2018 11:00
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere