"Så mye rart kan hende når man bor i en tunnel..."

Lenge leve tunnelene

Noe av det beste med dette universitetet så langt er tunnelene. Hele campus har et tunnelsystem under bakken som forbinder alle de ulike byggene. Det betyr at jeg i prinsippet kan gå til time i shorts og slippers, selv om det er -25 grader og en halvmeter snø utenfor. Genialt! Noen av de jeg har blitt kjent med har ikke vært ute på flere dager fordi de kun har brukt tunnelene. Selv prøver jeg å gå til forelesninger utendørs for å få 10 minutter med dagslys og frisk luft, men man blir overraskende fort lokket ned i tunnelene igjen og ender opp med å gå gjennom de istedenfor. Siden jeg bor på campus slipper jeg også å drasse med meg boblejakke, store sko, skjerf, votter, lue osv.

Vanligvis er det veldig mye folk i tunnelene, spesielt midt på dagen når folk er på vei mellom timer. Jeg ble faktisk stående i kø i tunnelen en gang. I tillegg kjører også vaktmestere og andre rundt i små biler inne i tunnelene.

Rundt om i tunnelene er det malt forskjellige ting på veggene. Studentorganisasjonene, kull som er uteksaminert og så videre har hver sin lille firkant de har malt.

Ellers er det veldig mye å gjøre av skolearbeid for tiden, men ukentlige innleveringer i alle fag. Allerede neste uke har jeg første midtveisprøve, som jeg gruer meg litt til. Forhåpentligvis er de ikke alt for strenge (det er lov å håpe).

(P.S.: det er visst lov å skrive både 'tunell' og 'tunnel' på norsk; jeg er forvirra)

- Mina -

 

 

Publisert 31. jan. 2018 18:33 - Sist endret 31. jan. 2018 18:33
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere