Skøyting på kanalen

(Jeg falt ikke en eneste gang #stolt)

For en stund siden var jeg og tre andre internasjonale studenter på kanalen for å stå på skøyter. Det går en kanal gjennom hele byen, som hver vinter gjøres om til en stor skøytebane. Det er visstnok verdens største!

 

Vi gikk kun på en bitteliten del, ikke så alt for langt fra universitetet. Isen var ganske humpete, så det var virkelig ikke lett! Heldigvis falt jeg ikke en eneste gang. På isen var det en matbod som solgte "Beaver tails". Det er en slags fritert kake, som man kan ha ulike toppinger på, og den er formet som halen til Canadas nasjonaldyr, beveren. Jeg gikk naturligvis for "maple spread", fordi Canada. Det smakte utrolig godt!

Skøyter er virkelig en stor greie her. Jeg har hørt at flere bruker skøyter på kanalen som transport til jobb og skole. Det blir nesten ikke mer canadisk og Ottawa enn det. Men bare nesten, fordi denne dama tror jeg topper det:

(Skøyter med gåstol... det blir jo faktisk ikke mer Canada enn det)

Som sagt gjorde jeg dette for en stund siden; nå er det nemlig plussgrader og snøen smelter! Skikkelig vårstemning, mens hjemme i Norge og Europa er det visst snøkaos. Jeg måtte gå utendørs idag fordi det var sol og jeg kom på at jeg ikke hadde vært ute siden lørdag (jf. forrige innlegg... heh).

- Mina - 

Emneord: Canada, skøyter, Ottawa, Carleton University Av Mina
Publisert 18. mars 2018 19:03 - Sist endret 18. mars 2018 19:03
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere