Minioppdatering 1

Her kommer en liten oppdatering fra de siste ukene. Jeg er ikke død, men har bare ikke hatt så mye å skrive om. Eksamen nærmer seg, så nå blir det mye sitting i biblioteket for å lese. Jeg har tre skriftlige prøver á to timer og én muntlig eksamen. Det blir interessant å se hvor vanskelige de er. Hvis jeg skal ta min muntlige eksamen i fysikalsk kjemi som pekepinn, så kommer lista til å ligge høyt.

Av andre ting har jeg vært og besøkt min kjære i det snørike sør. Store deler av Tyskland har vært rammet av "voldsomme" (i hvert fall i tysk forstand) snøvær den siste uka. Bare Hamburg har holdt seg relativt snøfritt. Det blir nok ikke mange skiturer på meg her.

Jeg har begynt å trene Parkour i den lokale studentidretten. Tidligere her på siden har jeg påpekt hvor mangelfullt studenttilbudet er på foreningssiden. Det viser seg at idrettstilbudet er relativt bra, og Parkour har faktisk ennå ikke studentidretten i Oslo omfavnet. Men det er mye mer moro enn Kung Fu, og noe som er langt mindre ukjent for meg, selv om jeg nok er litt rusten. Studentidretten trener inne i hall, og jeg ser poenget i det. Hamburg har også, lik Oslo, et aktivt miljø som arrangerer treninger utendørs hele året. På min første utetrening i dag greide jeg å skrubbe av masse utrent hud fra hendene mine. Men Parkour er gøy altså. Skal komme tilbake med bilder når jeg har nå å vise fram.

Om ikke det var nok så har jeg vært med på å skrive andre ting i det siste også.

Emneord: kjemi, parkour, Universität Hamburg, Hamburg, Tyskland Av Anders Kokkvoll Engdahl
Publisert 27. jan. 2013 18:18 - Sist endret 1. okt. 2015 11:00
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere