Vår

 
Snart april allerede! Rart å tenke på at jeg har vært her 3 måneder, og at jeg drar igjen om bare litt over 1 måned!
Jeg merker at jeg har blitt flinkere i frank, selvom jeg sikkert hadde vært enda flinkere hvis ikke jeg hadde snakket
så mye engelsk i begynnelsen. Men klarer å holde en samtale nå, med visse personer (noen snakker altfor fort og slurvete og komplisert). :)

Skolen har vært bra etter ferien, selvom det har vært hardt å stå opp tidlig igjen. Vi hadde et kurs om effektiv internasjonal kommunikasjon - faktisk veldig interessant! Læreren var flink - fra Finland, altså litt rar, men hyggelig. Vi hadde 'simulations' der vi hadde hver vår rolle fra ulike land og skulle løse konflikter eller prøve å samarbeide. Lærte litt om meg sjæl..!
Og så hadde vi noen forelesninger om merkevarer og supply chains. Ikke så veldig spennende, men på slutten fikk vi gratisprøver fra Dior =D jeg fikk en liten bag med kremer for å hindre aldring, men allikavel moro!

Snart kommer familien på besøk!! Det blir så koselig! Gleder meg til påske og til festival Reperkusound :) Chinese man igjen, C2C, Algorythmik og masse annet gøy!

Emneord: Reperkusound, Vår, besøk, fransk, skolen Av Camilla Lo Cascio Sætre
Publisert 26. mars 2012 20:20 - Sist endret 25. juni 2015 10:09

Skjønte ikke linken?? Rar

Skjønte ikke linken?? Rar undersøkelse?
Jaja, det er aldri for tidlig å forebygge aldring, sa folk. Selv begynte jeg da jeg var elleve og en nittendedels år gammel! ;) ;) Gleder meg til påååske jeg og!!!!!!!111

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 26. mars 2012 20:32

Linken? :oååh, skulle begynt

Linken? :o
ååh, skulle begynt da jeg og! Er vel egentlig for seint allerede for en 21 og åtte syttendelers år gammel jente som meg..! pååå <3 ske

Skrevet av: Camilla Lo Cascio Sætre

anonym@webid.uio.no - 26. mars 2012 21:21
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere