Espaaain

Da kan jeg endelig meddele at vi har ankommet Valencia! Og hvem er vi? Jo, jeg heter Kari og går siste året på bachelorprogrammet geomatikk innenfor geofag. Jeg reiste ned til Spania for å studere sammen med Frida som går en annen retning men også innenfor geofag.

Som mange andre gjør valgte vi også å ta et 4 ukers språkkurs før vi begynner på universietet, noe jeg er veldig glad for! Språkkurset vårt bestemte vi oss for å gjøre i Barcelona, rett og slett fordi Barcelona er en utrolig bra by! Så etter 4 uker som raste avgårde med språkkurs, strand, tapas-spising og rødvinsdrikking, leide vi bil og kjørte ned til Valencia med en liten overnatting i Tarragona. Ikke fordi det er så fryktelig langt mellom de to byene, men fordi vi ville få med oss mest mulig på veien.

Vi ankom Valencia i 3-4 tida på søndag (altså den 6. september), og innen klokka 9 om kvelden hadde vi begge to allerede vært på flere leilighetsvisninger. Greit, vi hadde gjort litt, eller ganske mye, forarbeid med å finkjemme diverse spanske utleie-sider på nett, men opplevde stadig vekk at leilighetene forsvant forran nesa på oss. Innen søndag kveld hadde vi nå iallefall allerede gjort avtale med hver vår leilighet og idag, mandag, har vi begge skrivi under kontrakter og har innflyttning i nærmeste framtid! Så dette blir bra. Foreløbig har vi ikke fått sett så mye av byen, så skal komme med en liten update seinere. Planen er å skaffe meg en sykkel, er ofte en god måte å bli godt kjent i en by på!

Universitet begynner på torsdag, der alt selvfølgelig foregår på spansk. Så her er det bare å klamre seg fast så godt en klarer og håpe at man fortsatt har grep (forhåpentligvis litt bedre grep) ved juletider. Glede meg gjør jeg iallefall!

Så, hasta la proxima :)

Emneord: Spania, Valencia, Geofag, Erasmus+ Av Kari Enger Frogner
Publisert 7. sep. 2015 10:34 - Sist endret 19. okt. 2015 13:00
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere