På besøk i Amsterdam og studie start.

 Torsdag forrige uke kom jeg tilbake til München etter og ni dager på besøk hos Christoffer i Amsterdam. Vi hadde det utrolig koselig. Christoffer har mye å gjøre med studiene så vi leste en del (jeg kom endelig i gang med masteren igjen), men vi fikk også tid til å kose oss. I helgen var vi i Düsseldorf. Syklet også mye rundt i Amsterdam, var på Van Gogh utstilling, på jazzklubb, på kino og på et marked. Var utrolig deilig å ha mange dager sammen. Om bare tre uker kommer han på besøk hit også. Det gleder jeg meg til

På fredag hadde jeg første forelesning (vi begynner utrolig sent). Det var bare en introduksjons forelesning, men han som har det virker veldig hyggelig så tror det blir bra. Skal ta masterfag i Econometrics. Tror det blir bra.  Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg skal bare ta et fag her, resten av tiden skal jeg jobbe med master oppgaven.
Ellers har jeg det fremdeles veldig bra. Vi har hatt noen nydelige høstdager i det siste. Både i dag og i går har det vært strålende sol og relativt varmt. I går var det faktisk 18-20 grader tror jeg. Lå i parken og leste med noen venner (utrolig deilig). Var også på en sightsing/joggetur og fikk enda bedre inntrykk av hvor fantastisk flott denne byen er. I går var vi også på åpen natt på museet. Alle museumene i München var åpne til kl 2 og det gikk busser mellom. Vi fikk tid til tre i tillegg kjøprte vi tur i gamle biler! 
Sosialt er det fremdeles veldig bra her. Studentorganisasjonene her arrangerer mye forskjellig og har også fått venner som liker å finne på ting hele tiden! Neste helg planlegger vi å dra til Verona i Italia. Håper virkelig vi får til det.
 
Emneord: besøk, LMU, modellering og dataanalyse, studier, Tyskland, München, Ludwig-Maximilians-Universität München, master Av Rebecca Wiborg
Publisert 21. okt. 2012 13:23 - Sist endret 1. okt. 2015 11:26
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere