Tilbake i München

Nå er det litt over en uke siden jeg kom tilbake til München etter tre herlige uker i Norge. Koste meg så mye så ville egentlig ikke dra, men nå som jeg er her er det greit. Jeg har kommet inn i rutinen igjen. Siden dette er mitt siste semester har jeg bestemt meg for å trappe opp lesingen, i tillegg er det snart er eksamen så jeg har vært mye på lesesalen den siste uken. Er tydelig at det er eksamensperiode for er veldig fult der om dagen. Jeg er der omtrent kl 8 når det åpner. Likevel er det en fyr som er før meg hver dag. Målet blir å slå han i morgen.
Av sosialt er det fremdeles ofte at vi spiser middag sammen. Eneste nye er at jeg har begynt å spille badminton med en kamerat på mandager. Vi drar på studentidretten også kan man spille, men er utrolig fult så vi må være der før og løpe ut og ta en bane når de blir ledige!
Denne helgen var jeg ute og tok noen øl med det som heter ANSA München. Er organisasjon for oss norske her i München. Høres kanskje teit ut å dra til München og henge med masse nordmenn, men en gang iblant er det veldig koselig.
På lørdag var jeg på dagstur til de alpene og sto på ski. Et sted som heter Lenggries bare en time med tog fra München. Var masse snø! Var veldig gøy. Kan hende det blir en dagstur igjen denne uken, det håper jeg.
På søndag var jeg hjemme hos min buddy. Vet ikke om jeg har fortalt om henne. Universitetet her i München gir oss alle vår personlige fadder, min heter Steffi og er kjempe koselig. Vi kommer veldig godt overens og denne helgen inviterte hun meg hjem til hennes familie. Hun bor i et lite tettsted med ca 4000 innbyggere ca 30 min med tog fra München. Utrolig koselig sted og virkelig det jeg assosierer med Tyskland/Østerrike. Jeg spiste middag med henne, foreldrene og hennes fem yngre søsken. Var til tider veldig vanskelig å forstå hva samtalen dreide seg om, men koste meg likevel.
Ellers er det ikke så mye å melde. Vi snakkes. Har ikke vært så flink til å ta bilder, men her kommer i alle fall et par fra Lenggries.
 
 
Emneord: Alpene, master, modellering og dataanalyse, Tyskland, München, Ludwig-Maximilians-Universität München, LMU Av Rebecca Wiborg
Publisert 15. jan. 2013 19:46 - Sist endret 1. okt. 2015 11:27
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere