En oversikt for å gjøre ting klarere

Jeg vet ikke om jeg egentlig fikk frem hvor mye det er å gjøre her borte i det forrige innlegget, så her er en oversikt over hvordan denne uka og de neste ukene så/ser ut for meg:
 

Mandag 17. februar: Gjorde ferdig (eller "ferdig") innlevering i Optics om morgenen og leverte den i forelesningen. På ettermiddagen skrev jeg rapport fra prosjektet vi har hatt i EM Waves.

Tirsdag 18. februar: Brukte ettermiddagen og kvelden på å øve til midterm i Optics.

Onsdag 19. februar: Innlevering av rapport og fremføring av prosjektet vårt i EM Waves. Til vår store glede virket radiosenderen vår også da vi presenterte, så da er den i boks. Etter dette hadde jeg midterm i Optics, og nå skal jeg gjøre en innlevering i Heat and Waves som skal inn i morgen tidlig.

Torsdag 20. februarFrist for innlevering i Heat and Waves. Må begynne på innleveringen i Thermal Physics.

Fredag 21. februar: Innlevering i Thermal Physics. (Og deretter enten ta fri på kvelden eller begynne med det som skal gjøres i helga.)

Lørdag, søndag og mandag (22. - 24. februar): Gjøre innleveringsoppgaver i Physics of Fluids og EM Waves og øve til midterm i Heat & Waves og Physics of Fluids.

Tirsdag 25. februar: Midterm i Heat and Waves. Etterpå må jeg gjøre ferdig innleveringen i EM Waves.

Onsdag 26. februar: Innlevering i EM Waves, så er det siste innspurt før midterm i det umulige faget Physics of Fluids.

Torsdag 27. februar: Midterm i Physics of FluidsPå tide å begynne med oppgaven i Thermal Physics.

Fredag 28. februar: Innlevering i Thermal Physics skal leveres om ettermiddagen. Innleveringen i Physics of Fluids skal også helst inn denne dagen, men kan vente til tirsdag etter winter break (som starter nå!) 

 

WINTER BREAK (1. - 9. mars)Lørdag og mesteparten av søndag skal forhåpentligvis gå med til å få gjort Optics-oppgaven som skal inn mandagen etter ferien. Søndag kveld kommer Ann-Helen på besøk fra Norge og blir til søndagen etter. Vi skal både til Ottawa og Toronto (og dermed er vel Niagara også en selvfølge) i tillegg til at jeg selvsagt må vise henne Montreal. Lover at fine (og mindre fine) bilder, morsome historier og tips om hva man gjør når man først har en uke med mer eller mindre fri i Canada skal bli delt her. Ann-Helen og jeg gleder oss i hvert fall!

 

Mandag 10. mars: Innlevering i Optics. Gjøre ferdig innleveringen i Physics of Fluids etter forelesningene hvis denne ikke er klar før ferien (noe jeg tviler sterkt på at den er).

Tirsdag 11. mars: Innlevering i Physics of Fluids (hvis jeg ikke får den inn før winter break.). Øve til midterm i Thermal Physics.

Onsdag 12. mars: Gjøre oppgaven i Heat and Waves og forberede meg til midterm i Thermal Physics.

Torsdag 13. mars: Innlevering i Heat and Waves og midterm i Thermal Physics.

Fredag 14. marsNei, da er det vel på tide å begynne på Optics-oppgaven til mandagen etter? For ikke å snakke om å øve til den andre midtermen i EM Waves som er mandag 17. mars, dagen før bursdagen min.

 

... og sånn går dagene her på McGill! (Dette er selvsagt i tillegg til femten timer med forelesninger i uka.) 

Det var ikke meningen at dette skulle bli en klageliste, jeg tenkte bare at det ble lettere å skjønne det forrige innlegget hvis dere fikk se noen eksempler. Dessuten føles det bra å ha skrevet det ned med dato og alt, det føles som om jeg har kontroll på det selv om jeg ikke har kontroll på det faglige. Nå er det på tide å begynne med den Heat and Waves-oppgaven jeg har utsatt for å skrive dette (eller skrev jeg dette for å utsette den?), og jeg er sikker på at du har noe du skulle gjort du også.

 

 

Emneord: Canada, McGill University, Montreal, fysikk, studier Av Vigdis Holta
Publisert 19. feb. 2014 23:25 - Sist endret 1. okt. 2015 10:05

Travle dager på McGill!

Høres ut som om du ikke har problemer med å fylle tiden i alle fall! Håper du lærer mye og har tid til litt andre ting også:-)

Skrevet av: Ellen Kristine Grøholt

anonym@webid.uio.no - 24. feb. 2014 10:07
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere