English version of this page

Aktuelle saker - Side 2

Bildet kan inneholde: samtale, læring, jobb, interaksjon, kollisjonsarbeider.
Publisert 21. sep. 2022 10:55

Undervisning innen matematikk, naturvitenskap og teknologi (MNT) har en egen konferanse, nemlig MNT-konferansen, og i 2023 arrangeres den ved Universitetet i Stavanger. 

Bildet kan inneholde: himmel, anlegg, blomst, sky, bygning.
Publisert 19. sep. 2022 15:37

I en ustadig verden er det behov for de gode dialogene, de kritiske samtalene og debattene. Nå etablerer Universitetet i Oslo en ny arena for dialog og forskningsformidling i Domus Bibliotheca på Universitetsplassen. 

Studenter som deltok i 2021.
Publisert 31. aug. 2022 17:50

Bedrifter som ønsker å tilby sommerjobb gjennom internship-programmet som støttes av Veksthuset for livsvitenskap, helse og teknologi, kan nå registrere seg for å bli med i 2023. Vi håper å tilby så mange studenter som mulig sommerjobb gjennom programmet. Små- og mellomstore bedrifter kan søke om å få dekket halve lønna til studentene.

Publisert 31. aug. 2022 06:46

Har du en idé innen livsvitenskap som kan løse utfordringer knyttet til menneskers eller dyrs helse? Søk om opptak til UiO:Livsvitenskaps innovasjonsprogram SPARK Norway for å videreutvikle ideen til ny teknologi, behandling eller tjenester.

Bildet kan inneholde: bord, samfunnet, teknologi, presentasjon, visningsenhet.
Publisert 25. aug. 2022 11:14

UiOs strategi 2030 sier tydelig at «UiO skal utdanne studenter med kunnskap, evne og vilje til å skape en bedre verden». Ingen er uenig i at dette er en god og viktig målsetning. Derimot er det ikke like tydelig hvordan vi helt konkret skal få det til i de enkelte emnene og i undervisningen vår. Undervisning for bærekraft var tema på REAL Undervisning i august.

Bildet kan inneholde: person, hår, leppe, hake, frisyre.
Publisert 17. aug. 2022 13:39

Sindre Brennhagen (Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk), Astrid Bragstad Gjelsvik (Institutt for geofag) og Laura Genet Marano (Senter for utvikling og miljø) er vinnerne av UiOs Bærekraftpriser for beste masteropppgave.

T-Rex, dinosaur, utstilling på museum
Publisert 8. juli 2022 11:19

Skulle du egentlig vært på storbyferie i utlandet og kost deg med kunst, arkitektur, historie og flotte parker, men du mangler pass eller fikk flyturen kansellert? Ingen fare: Universitetet i Oslo byr på alt sammen.