Utmerkelser

Publisert 10. mars 2021 15:14

NORA har i anledning kvinnedagen kåret 30 Women in Norway changing the field of AI. IFI er representert ved professor Anne Solberg forsker på bildeanalyse og maskinlæring, Diana Saplacan er forsker i robotikk-gruppen med doktorgrad fra design-gruppen og Lilja Øvrelid er professor i språkteknologi.

Bildet kan inneholde: yttertøy, ansikt, hake, panne, kinn.
Publisert 15. mai 2020 13:56

Kristin Braa og Jens Kaasbøll får støtte til covid-19-forskning fra Norges forskningsråds hasteutlysning. Prosjektet som skal bidra til bekjempelse av koronaviruset får en bevilgning på 5 millioner kroner.

Publisert 6. des. 2018 09:23

Congratulations to Ashish Rauniyar for best paper award at IEEE International Telecommunication Networks and Applications Conference (ITNAC) 20108

Publisert 19. apr. 2018 13:58

IFI-stipediat Iljal Loufti er en av tre finalister til Idéprisen 2018. Fagjuryen har plukket ut idéene med det største kommersielle potensialet. Hovedpremien er på 250 000 kroner.

Publisert 23. juni 2017 11:17

IEEE - Institute of Electrical and Electronics Engineers  - har et program for å markere viktige milepæler innen faget. Den første norske IEEE Milestone anerkjenner utviklingen av objektorientert programmering. Dette er stort for Norge, for Norsk Regnesentral, for Universitetet i Oslo og for Institutt for Informatikk.

Publisert 21. juni 2016 15:01

Professor Tone Bratteteig fra IFI tildeles årets Utdanningspris. Hun omtales som en god rollemodell, og Designgruppen har i en årrekke vært i en klasse for seg når det gjelder antall uteksaminerte mastergradskandidater per ansatt. Vi gratulerer!

Publisert 21. juni 2016 14:57

Professor Nils D. Christophersen fra IFI tildeles årets innovasjonspris. Han omtales som pådriver for en innovasjonskultur ved UiO, og kan vise til en imponerende og banebrytende innsats for praktisk og globalt orientert innovasjons- og entreprenørskapsutdanning. Vi gratulerer!

Publisert 27. jan. 2016 11:46

Vi er beæret på vegne av professor Michael Welzl som får toppforskmidler med prosjektet "Optimizations to compel adoption of RINA"

Publisert 14. jan. 2016 09:31

Rektor kunngjorde i dag at professor Hans Petter Langtangen frå BMI-gruppa fekk ein fagpris for framifrå undervisning frå Olav Thon Stiftelsen. Den andre vinnaren innan same kategori, professor Per Grøttum ved det medisinske fakultet, har og vore tilknytta IFI-miljøet og BMI-gruppa i mange år. Vi gratulerer Hans Petter og Per, og er stolte av at IFI har fått to fagprisar for framifrå undervisning.

Publisert 30. okt. 2014 11:15

Vi gratulerer professor Bendik Bygstad ved GI-gruppen som sammen med Professor Ola Henfridsson mottok en pris for "The Generative Mechanisms Of Digital Infrastructure Evolution".

Publisert 18. juni 2014 13:44

Sammen med Nova og Universum kårer E24 Årets IT-student. På bakgrunn av en rekke kriterier, som karakterer og gode prestasjoner utenfor studiene, er 10 studenter plukket ut som kandidater. To av disse er fra IFI! Det var totalt 49 nominasjoner innen IT. Vinneren avsløres i morgen :)